Cea mai nebuna limuzina se vinde acum pentru o suma... la fel de nebuna

Cea mai nebuna limuzina se vinde acum pentru o suma... la fel de nebuna
  • Sin City Hustler este de vanzare pentru 1 milion de dolari
  • Masina are la baza Ford-ul Excursion si masoara 9.75 metri
  • Sub capota regasim un V8 de 8.5 litri si peste 700 cai putere
Distribuie pe Facebook

Jumatate limuzina, jumatate monster truck si pe deplin nebuna. Asa poate fi descrisa, pe scurt, urmatoarea masina de... strada.

Cauti un mod prin care sa iesi in evidenta sau ai cumva o afacere de promovat? Stii ce, nici nu mai conteaza. Urmatorul Ford Excursion se va achita cu brio de toate misiunile ce presupun atragarea privirilor asupra sa.

Secretul sau? O caroserie de peste noua metri si jumatate, asezata pe o structura tubulara dotata cu suspensii custom si anvelope speciale - ce urca inaltimea pana la o valoare impresionanta de 3.65 metri.

Ford Excursion Monster LimoFord Excursion Monster Limo

Ford Excursion Monster Limo

Tot in jurul acestui numar se cifreaza si latimea totala (3.59 metri), monstruoasa limuzina fabricata in Arizona de catre specialistii Big Toyz Racing lasandu-ne cu gura cascata inclusiv prin lungimea ampatamentului.

O lungime care depaseste cu circa 10 centimetri pragul celor sapte metri, adica suficient pentru ca soferul "montat" central - ca in cazul McLarenului F1, sa poata cara dupa el nici mai mult, nici mai putin de 12 pasageri.

Drept urmare, dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, Ford-ul Excursion modificat de americanii de la BTR nu este o masina intocmai usoara. Ba dimpotriva: cantareste aproximativ 6.800 de kilograme... gol-golut.

Tocmai de aceea, in compartimentul motor regasim un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de 8.5 litri, care produce peste 700 de cai putere chiar si atunci cand este alimentat cu benzina de la pompa.

Asadar, acestea fiind spuse, revenim la cel mai sensibil subiect legat de monstruoasa limuzina fabricata in Arizona de catre specialistii Big Toyz Racing, si anume pretul sau de vanzare: botezata destul de sugestiv Sin City Hustler, aceasta iti va scoate din buzunare fix un milion de dolari. Sau cam cat ai plati pentru un Bugatti Veyron, daca vrei...

Ford Excursion Monster Limo

Ford Excursion Monster Limo

Ford Excursion Monster Limo

Ford Excursion Monster Limo

Ford Excursion Monster Limo

PS: Nu schimba inca programul. Avem si un filmulet cu monstruoasa limuzina in actiune!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Ford Excursion Monster Limo
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2015