Cea mai noua creatie GEMBALLA face suta in 2.3 secunde si arata de parca mananca hypercar-uri la micul dejun

  • Noua creatie Gemballa are un exterior agresiv
  • Motorul boxer dezvolta acum 818 cai putere
  • Suta de km/h este atinsa in doar 2.38 secunde
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Gemballa au publicat primele imagini oficiale cu noul lor proiect, bazat pe Porsche 911 Turbo (991) si botezat GTR 8XX EvoR BiTurbo. Tunerul a pastrat motorul original, pe care insa l-a modificat radical.

La finalul saptamanii trecute Gemballa a dezvaluit cateva dintre performantele celui mai recent proiect al sau, prin intermediul unei postari pe o retea de socializare. Modificarile aduse exteriorului erau necunoscute in acel moment, dar intre timp tunerul german a publicat si imaginile atat de asteptate de fani.

Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo

O scurta privire este de ajuns pentru a observa capota custom cu prize de aer incorporate, aripioarele aerodinamice de la extremitatile spoiler-ului fata, evazarile aripilor care adauga 30 de mm la latimea partii frontale si 50 de mm in spate, jantele supradimensionate, aripa spate pe care n-ai cum sa o ratezi si, nu in ultimul rand, cele patru terminatii ale sistemului de evacuare.

Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo

Este asadar un exterior agresiv, exact cum te astepti de la o sportiva cu peste 800 de cai putere sub capota. Sa fim mai exacti, propulsorul boxer de 3.8 litri twin-turbo livreaza acum 818 cai si 1.098 Nm cuplu ambelor punti.

Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo

Cu aceste noi performante, Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo intra pe teritoriul hypercar-urilor. Masina atinge 100 de km/h in doar 2.38 secunde, iar in 7.5 secunde acul vitezometrului ajunge la 200 de km/h. Viteza maxima este de 340 km/h.

Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo

Un Porsche 911 Turbo din generatia trecuta, pentru ca un astfel de model au tunat nemtii, dispune de 540 de cai putere si 660 Nm, respectiv 580 de cai si 700 Nm daca ne referim la versiunea Turbo S.

Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo

Noua iteratie a sportivei din Stuttgart (992) a fost lansata la finalul anului trecut Salonul Auto de la Los Angeles si recent am facut cunostinta si cu versiunea 911 Cabrio.

Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo

Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo

Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo
mai multe