Cel mai luxos Mercedes din lume are un interior greu de descris in cuvinte

Cel mai luxos Mercedes din lume are un interior greu de descris in cuvinte
  • Cel mai nou proiect Carlex Design are la baza un Mercedes Sprinter
  • Van-ul german a primit spoilere restilizate, plus un nou set de jante
  • Principala atractie o reprezinta insa de departe tuningul de la interior
Distribuie pe Facebook

Dupa ce-au imbracat in piele si / sau alcantara aproape fiecare masina sport a planetei, polonezii de la Carlex Design si-au indreptat atentia catre un automobil... ceva mai spatios.

Modificarile aduse caroseriei si jantele finisate in doua culori ne spun inca de la bun inceput ca acesta nu-i un Mercedes Sprinter oarecare, insa... crede-ne pe cuvant: nu ai vazut nici macar 10% din meniul propus de Carlex Design.

Nu de alta, dar specialistii celebrei companii poloneze de tuning si-au facut numarul de magie inclusiv la nivelul interiorului, acolo unde van-ul producatorului de automobile din Stuttgart arata mai ceva ca... o camera de hotel.

Mercedes Sprinter by Carlex Design

Mercedes Sprinter by Carlex Design

Altfel spus, cabina Mercedes-ului Sprinter mai poate adaposti acum doar patru persoane - exceptand soferul si pasagerul din dreapta, banalele scaune caracteristice versiunii standard fiind inlocuite cu fotolii reglabile in toate modurile posibile si imposibile.

Plasticele van-ului din Stuttgart au disparut si ele din peisaj, specialistii celebrei companii poloneze de tuning abuzand din plin de pielea si Alcantara avute la dispozitie. Pentru ca mai apoi sa "imprumute" si niste lemn exotic, respectiv aur de 24 de karate.

Despre elementele ce fac viata mai usoara si mai confortabila la bord, nu putem spune decat urmatoarele: avem suspensie pneumatica, iluminare ambientala pe baza de tehnologie LED, plus sistem multimedia de ultima ora - inclusiv televizor.

Cat costa intreaga distractie? Buna intrebare, oficialii Carlex Design evitand insa elegant acest raspuns. Acum, nici noi nu ne pricepem prea bine la estimari, dar ceva ne spune ca ne uitam la un Mercedes Sprinter cu un tuning in valoare de sase cifre.

Ca o fi acum vorba de numai 100.000 de euro sau de ceva mai mult de-atat, doar specialistii celebrei companii poloneze de tuning stiu cu exactitate. Cert este ca cei nemultumiti de combinatia interioara propusa aici o pot schimba oricand cu ceva dupa gustul si placul lor.

Mercedes Sprinter by Carlex Design

Mercedes Sprinter by Carlex DesignMercedes Sprinter by Carlex Design

Mercedes Sprinter by Carlex Design

Mercedes Sprinter by Carlex DesignMercedes Sprinter by Carlex DesignMercedes Sprinter by Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes Sprinter by Carlex Design
mai multe