Cel mai puternic Audi TT-RS din lume ofera 750 CP in schimbul a 50.000 euro

Cel mai puternic Audi TT-RS din lume ofera 750 CP in schimbul a 50.000 euro
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat vechiului Audi TT-RS vine de la HPerformance
  • Oferta companiei germane include atat un total de 750 CP si o pereche de frane de Audi R8
  • Nota de plata a tratamentului cu pricina se ridica la fabuloasa suma de 50.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Vestea proasta? In pret nu intra si Audi-ul TT-RS, ci doar cei 750 de cai putere. Vestea buna? Un sistem de franare pe masura celor 750 de cai putere anterior mentionati este inclusiv in pachet.

In timp ce intreaga planeta asteapta cu sufletul la gura debutul noului Audi TT-RS, germanii de la HPerformance s-au pus pe modificat vechea generatie a modelului sport din Ingolstadt.

Asa se face ca cei care inca mai ascund prin garaje un exemplar al coupe-ului dotat cu propulsor turbo de 2.5 litri au acum la dispozitie un pachet de tuning capabil sa rivalizeze inclusiv oferta supercarurilor de la Porsche, McLaren, Lamborghini sau chiar Ferrari.

Secretul din spatele acestei reusite consta intr-o turbina custom, pe baza de Garrett GTX35, in injectoarele cu debit marit, dar si in noua pompa de benzina.

Audi TT-RS de 750 CPAudi TT-RS de 750 CP

Audi TT-RS de 750 CP

Nu lipsesc insa nici imbunatatirile destinate sistemelor de admisie a aerului, respectiv evacuare a gazelor care, impreuna cu unitatea de control pusa la punct de specialistii MTR-Performance, produc un total de 750 CP - sau, daca vrei, cu 70 CP in plus peste dublul unui Audi TT-RS de fabrica.

Pretul pachetului cu pricina se ridica la 50.000 de euro, dar si performantele sunt pe masura: acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in mai putin de patru secunde, de exemplu.

In plus, chiar daca nu stim nimic oficial la acest moment, nu ar fi de mirare ca modificarile operate de germanii de la HPerformance sa impinga vechea generatie a modelului sport din Ingolstadt pana la o viteza maxima de peste 300 de kilometri pe ora.

Drept urmare, putem spune ca discurile carbon-ceramice imprumutate de la exoticul Audi R8 sunt mai mult decat binevenite in cazul de fata.

Lasam insa in urma pachetul de 50.000 de euro si ne indreptam atentia catre unul... ceva mai accesibil, aceeasi posesori ai vechiului Audi TT-RS avand la dispozitie inclusiv un meniu de 10.000 de euro - care, ce-i drept, nu urca puterea maxima decat pana la 600 CP.

Audi TT-RS de 750 CP

Audi TT-RS de 750 CP

Audi TT-RS de 750 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Audi TT-RS de 750 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2015