Cel mai tunat BMW E30 din Vest. Ascunde sub capota un motor de 5-ar si tocmai a fost scos la vanzare!

Cel mai tunat BMW E30 din Vest. Ascunde sub capota un motor de 5-ar si tocmai a fost scos la vanzare!
  • Un BMW E30 complet modificat a fost scos de curand la vanzare
  • Automobilul bavarez a primit inclusiv un transplat de motor
  • Nota de plata a masinii bavareze a fost stabilita la 29.595 euro
Distribuie pe Facebook

Un BMW Seria 3 fabricat la sfarsitul anilor '80 si modificat ulterior cap-coada a fost scos de curand la vanzare. Cum arata automobilul bavarez, dar si pentru cat se da el ramane sa aflam chiar din randurile urmatoare.

A iesit de pe portile fabricii BMW exact acum trei decenii, ca primul Seria 3 Convertible produs de compania bavareza. In prezent insa, concureaza pentru titlul de cel mai tunat E30 din Vestul Europei.

Impresioneaza in special prin culoarea galbena a caroseriei si extensiile proeminente atasate aripilor laterale. Jantele subdimensionate, cu anvelope 345 / 35 pe spate reusesc sa atraga si ele privirile curiosilor.

BMW E30 de vanzare

BMW E30 de vanzare

Cu interiorul nu avem, din pacate, decat o singura imagine. Putem spune in schimb ce anume se ascunde sub capota acestui BMW E30 Convertible asamblat in cursul anului 1987: un motor de Seria 5.

Vorbim, mai exact, despre un benzinar cu sase cilindri in linie si capacitatea de 3.5 litri, imprumutat de la un 535i de generatie mai veche. Si, potrivit anuntului de vanzare, modificat pentru a dezvolta un total de 300 cai putere.

Despre performantele caracteristice acestui BMW E30, din nou, nu avem multe de spus. Tinand totusi cont ca greutatea masinii bavareze este de 1.460 kilograme, exista loc si pentru cateva sprinturi fulminante.

La capitolul dotari putem bifa scaune incalzite, tapiterie din piele, dar si geamuri cu actionare electrica. De asemenea, respectivul automobil vine la pachet inclusiv alaturi de o cutie manuala si un hardtop marca Wiesmann.

Referitor la pretul de vanzare al masinii bavareze, acesta se ridica la 29.595 euro. Sau mai bine de dublul sumei pentru care se da acest BMW 760i fabricat in anul 2004 si echipat cu numeroase optiuni Individual.

BMW E30 de vanzare

BMW E30 de vanzare

BMW E30 de vanzare

BMW E30 de vanzare

BMW E30 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW E30 de vanzare
mai multe