Compania care a facut celebra SUPRA cu motor V12 revine cu o noua nebunie. VIDEO

Compania care a facut celebra SUPRA cu motor V12 revine cu o noua nebunie. VIDEO
  • Sistemul de propulsie de la GT-R R35
  • Dezvolta 750 de cai putere
  • Interiorul este tot de GT-R R35
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua creatie a japonezilor de la Top Secret este un Nissan Skyline R32 care acum ascunde sub capota tot sistemul de propulsie al unui GT-R de ultima generatie.

Cand aud numele Top Secret, impatimitii de masini modificate fac direct legatura cu celebra Toyota Supra care in 2008 atingea 350 de kilometri pe ora la Nardo. Sportiva japoneza era echipata cu un motor V12 twin-turbo si injectie de azot si dezvolta peste 900 de cai putere.

Acum, atelierul asiatic a mai modificat un model pur-sange japonez, celebru in intreaga lume. Este vorba despre Nissan Skyline din generatia R32.

In varianta stock, versiunea de performanta Skyline GT-R avea un motor de 2.6 litri twin-turbo, cunoscut dupa codul RB26DETT. Unitatea livra 280 de cai putere si 368 Nm cuplu dar tunerii au profitat de rezistenta lui si au stors valori impresionante.

Top Secret l-a inlocuit insa cu totul. In locul sau si-a facut aparitia agregatul de 3.8 litri twin-turbo al unui GT-R R35. Dupa cateva modificari, unitatea VR38DETT dezvolta 750 de cai putere pe care ii livreaza ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate cu dublu ambreiaj.

Interiorul a fost deasemenea imprumutat de la GT-R-ul de ultima generatie si totul este 100% functional.

Distribuie pe Facebook
mai multe