Costa aproape 13.000 de euro, dar merita fiecare eurocent in parte. Foto ca sa te convingi si singur!

Costa aproape 13.000 de euro, dar merita fiecare eurocent in parte. Foto ca sa te convingi si singur!
  • Costa aproape 13.000 de euro, dar merita fiecare eurocent in parte
  • Foto ca sa te convingi si singur!
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o capota ventilata a motorului. Plus doua eleroane extrem de bine sculptate.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, actualul RS6 C8 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproximativ 125.400 de euro, super-break-ul nemtilor de la Audi se remarca numaidecat prin grila uriasa a radiatorului, insa nici prizele supradimensionate ale spoilerului fata, pragurile laterale proeminente sau difuzorul masiv de la nivelul spoilerului spate nu vor trece complet neobservate.

Seria vestilor bune continua de cealalta parte a portierelor, acolo unde clientii vor descoperi si un volan cu parte inferioara plata, dar si instrumente de bord digitale cu design unic, scaune cu suport lateral marit, tapiterie din piele cu detalii realizate sub forma de fagure. Ori accente din fibra de carbon, de exemplu.

Audi RS6 de la DarwinPro

Acelasi RS6 C8 se mai poate lauda, totodata, si cu o motorizare cu opt cilindri in V, doua turbine si tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti, respectivul propulsor lucrand alaturi de o transmisie automata in opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 600 de cai putere si 800 de Newton-Metri. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 3.6 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la 305 kilometri pe ora.

Una dintre cele mai spectaculoase aparitii ale momentului, super-break-ul nemtilor de la Audi reprezinta, daca mai trebuia mentionat, evident, si subiectul principal al materialului nostru, proprietarii avand la dispozitie o noua serie de piese menite sa creasca agresivitatea retetei caracteristice departamentului exterior.

Oferit de specialistii DarwinPro, pachetul in cauza este insotit de o nota de plata de aproape 13.000 de euro si consta atat intr-o capota ventilata a motorului, cat si in doua eleroane extrem de bine sculptate. Realizate din fibra de carbon, dupa cate se precizeaza si intr-un comunicat de presa, acompaniat de numeroase fotografii ce surprind componentele cu pricina, asemeni prelungirilor proeminente destinate spoilerului fata si pragurilor laterale si difuzorul masiv al spoilerului spate.

Audi RS6 de la DarwinPro

Audi RS6 de la DarwinPro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS6 de la DarwinPro
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2022