Costa aproape 13.500 de dolari, dar merita fiecare cent in parte. Foto ca sa te convingi si singur!

Costa aproape 13.500 de dolari, dar merita fiecare cent in parte. Foto ca sa te convingi si singur!
  • Costa aproape 13.500 de dolari, dar merita fiecare cent in parte
  • Foto ca sa te convingi si singur!
Distribuie pe Facebook

Exceptand noul pachet aerodinamic al japonezilor de la Varis, respectiva Toyota Supra se mai remarca si prin plafonul din fibra de carbon. Plus admisia instalata in locul farului dreapta.

La mai bine de trei luni de la data la care a primit pana la 550 de cai si 770 Nm din partea germanilor de la Manhart Performance, cea mai recenta generatie a legendarei Toyota Supra se poate lauda cu un nou pachet impresionant de tuning. Purtand semnatura specialistilor companiei Varis, meniul cu pricina costa aproape 13.500 de dolari si consta intr-un kit aerodinamic realizat aparent manual.

Toyota Supra de la Varis

Principala atractie a retetei in cauza o reprezinta, fara doar si poate, eleronul urias de la nivel de portbagaj, insa nu vor trece neobservate nici extensiile proeminente atasate aripilor laterale. Ba din contra, daca mai era nevoie de precizat.

Seria vestilor bune continua cu spoilerele fata si spate agresiv (re)stilizate si capota ventilata a motorului, tratamentul companiei Varis transformand cea mai recenta generatie a legendarei Toyota Supra intr-o aparitie demna de seria Need for Speed. Mai ales ca exemplarul din cazul de fata a primit si alte modificari, proprietarul sau actual optand pentru cateva accente contrastante in nuanta Acid Green.

Mult mai interesanta este insa noua admisie, care inlocuieste farul de pe dreapta. De asemenea, nu lipsesc din peisaj nici plafonul realizat din fibra de carbon, jantele in cinci spite duble, detaliile interioare inspirate din motorsport etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Toyota Supra de la Varis
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2021