CSR are un pachet atragator pentru VW Scirocco

CSR are un pachet atragator pentru VW Scirocco
Desi companiile de tuning au fost considerate inca de la inceput o sursa numai buna pentru obtinerea unor km/h in plus, iata ca cei de la CSR si-au indreptat toata atentia catre partea estetica a ispititorului VW Scirocco. Rezultatul final poate fi catalogat cu usurinta drept o oferta de nerefuzat.
Distribuie pe Facebook

Pornind de la ideea ca mai putin inseamna de fapt mai mult, compania germana a echipat seducatorul model din Wolfsburg cu unul din cele mai subtile kituri aerodinamice disponibile pe piata tuningului la acest moment. Drept urmare, VW Scirocco vine acum la pachet cu un aspect mult mai atractiv, ce se va remarca inca de la prima aparitie multumita unor ingrediente precum prelungire pentru spoilerul fata, difuzor pentru spoilerul spate, praguri laterale, pleoape pentru faruri si eleron pentru plafon.

CSR are un pachet atragator pentru VW Scirocco

Credeai ca asta e tot? Nicidecum! Inainte de a pune punct sedintei de infrumusetare, cei de la CSR Automotive au instalat si un nou sistem de evacuare cu doua tobe de esapament, viitorii clienti putand opta si pentru o folie contrastanta ce porneste de la nivelul capotei motorului si se continua de-a lungului plafonului. Nota finala este data de jantele Schmidt Revolution, ce masoara 20 inci si ies in evidenta prin accente asemanatoare fibrei de carbon.

CSR are un pachet atragator pentru VW Scirocco

Din pacate, tunerul german nu a anuntat si pretul modificarilor operate, insa este important de stiut ca ai nevoie de cel putin 19.212 euro pentru a pune mana pe un exemplar al ispititorului VW Scirocco.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze VW Scirocco by CSR
mai multe