Cu ajutorul celor de la Dahler, BMW-ul X4 a devenit mult mai atragator. Si mai puternic

Cu ajutorul celor de la Dahler, BMW-ul X4 a devenit mult mai atragator. Si mai puternic
  • Elvetienii de la Dahler au dezvoltat un pachet de tuning pentru BMW-ul X4 M40i
  • Acesta include printre altele o buza fata si o mica aripa spate
  • Cei de la Dahler au dezvoltat deasemenea trei configuratii de putere pentru motorul SUV-ului german
Distribuie pe Facebook

Tuner-ul elvetian Dahler a dezvelit pachetul sau de tuning pentru BMW-ul X4 M40i. Acesta include un kit aerodinamic si mai multa putere stoarsa din motorul SUV-ului german.

Trebuie sa fim seriosi, BMW-ul X4 nu este tocmai un hit al nemtilor, dar impreuna cu pachetul de tuning propus de elvetienii de la Dahler, SUV-ul bavarez atrage cu siguranta atentia.

BMW X4 M40i by Dahler

Acestia au inceput prin a dezvolta un kit aerodinamic subtil, compus dintr-o buza fata, o mica aripa spate si mai multe accesorii care nu se indeparteaza foarte mult de design-ul initial al masinii. Exteriorul este completat de un set de jante pe 20 sau pe 21 de inch.

BMW X4 M40i by DahlerBMW X4 M40i by Dahler

Interiorul a primit si el un refresh, astfel ca acum consola centrala si volanul sunt imbracate in alcantara, iar sub display-ul sistemului de infotainment si-a facut aparitia un mic ecran care afiseaza diferite informatii, inclusiv parametrii motorului.

BMW X4 M40i by Dahler

Elvetienii au dat o maxima importanta performantelor masinii, si dupa ce au terminat cu motorul X4-ului, acesta dezvolta 424 de cai putere si un cuplu limitat la 800 de Nm. Toate acestea se traduc intr-o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in doar 4.5 secunde, si o viteza maxima de 270 de km/h.

BMW X4 M40i by Dahler

Mai mult decat atat, tunerul pune la dispozitia clientilor inca doua configuratii de putere, una de 395 de cai si 773 Nm, iar cealalta de 414 cai putere si 786 Nm cuplu. In plus, elvetienii sustin ca se supun normelor de poluare Euro6.

BMW X4 M40i by Dahler

Pachetul de tuning propus de cei de la Dahler mai include o suspensie coil-over, o evacuare din inox si nu in ultimul rand un sistem de franare performant cu 8 pistonase si discuri de 400 de milimetri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW X4 M40i by Dahler
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 August 2016