Cu un astfel de model la scara, ti-ai dori ca intreg anul sa fie vara

Cu un astfel de model la scara, ti-ai dori ca intreg anul sa fie vara
  • Cel mai nou proiect de tuning de la Brabus porneste de la un Mercedes S63 AMG Cabrio
  • Exemplarul in cauza impresioneaza in special prin detaliile exterioare din carbon si jantele pe 19 inch
  • Ramane un mare mister situatia de la nivelul motorului V8 bi-turbo de 5.5 litri si 585 CP
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect de tuning de la Brabus include un Mercedes S63 Cabrio si... fibra de carbon cat vezi cu ochii.

Dupa mai bine de patru decenii de asteptare, Mercedes ofera din nou versiune decapotabila a navei sale amiral, proaspat lansatul S-Class Cabriolet fiind comercializat alaturi de trei variante diferite de motorizare.

Pentru cei care nu reusesc sa gaseasca insa formula ideala, compania Brabus a pregatit deja numeroase imbunatatiri tehnice si estetice, de cateva dintre acestea bucurandu-se inclusiv urmatorul S63 AMG cu numere de Elvetia.

In cazul de fata, vorbim de spoilere fata si spate restilizate cu ajutorul fibrei de carbon pentru un plus considerabil de agresivitate, dar si de praguri laterale proeminente ori jante din aliaj cu design in cinci spite si de dimensiuni generoase.

Spre deosebire de exteriorul vizibil modificat, interiorul acestui Mercedes S63 AMG Cabrio a scapat complet neatins, super-decapotabila germana propunand in continuare insertii de piele si accente de aluminiu, respectiv carbon.

Ce s-a ales cu motorizarea de 5.5 litri prezentare la datorie ramane un mare mister pentru moment, drept pentru care reamintim ca unitatea dotata cu opt cilindri in V si doua turbine livreaza din fabrica circa 585 CP.

La randul sau, valoarea cu pricina ajunge catre toate cele patru roti prin intermediul unei cutii automate cu sapte rapoarte si propulseaza Mercedes-ul S63 AMG Cabrio de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde.

Nu-i suficient pentru a-ti satisface setea de performanta? Atunci opteaza pentru pachetul Brabus 850 6.0 Biturbo, care-i confera super-decapotabilei germane atat o putere maxima de 850 CP, cat si o viteza de top de 350 km/h.

Mercedes S63 Cabrio de la Brabus

Mercedes S63 Cabrio de la Brabus

Mercedes S63 Cabrio de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes S63 Cabrio de la Brabus
mai multe