Culori nebune si speciale pentru jantele masinii tale, la SRZ Powdercoating

Culori nebune si speciale pentru jantele masinii tale, la SRZ Powdercoating
  • SRZ Powdercoating este lider in domeniul reconditionarii jantelor
  • Clientii pot apela si la culori texturate, aduse pe comanda
  • Jantele pot fi vopsite si in culori neon sau fosforescente
Distribuie pe Facebook

V-am mai povestit de SRZ Powdercoating, cei care transforma jantele unei masini in adevarate bijuterii metalice. Fie ca le reconditioneaza total si readuc la viata jante stricate, indoite, sparte sau crapate, fie ca iti vopsesc electrostatic jantele masinii tale in culoarea dorita, rezultatul este acelasi: te lasa cu gura cascata.

Daca vrei sa stii cu ce se ocupa cei de la SRZ Powdercoating, iti recomandam sa vezi topicul de pe forum. Aici o sa gasesti sute de imagini reale cu lucrarile lor. Si daca nici pozele nu mai vorbesc in acest caz, atunci cuvintele sunt de prisos. Despre ei am scris si noi un articol, chiar AICI. Asadar, pe noi ne-au convins cu o calitate a lucrarii exceptionala, dar si cu preturi decente.

Cei de la SRZ vin acum cu o noutate interesanta. Daca pana acum jantele masinilor noastre erau in general vopsite intr-un gri metalizat sau negru, de acum inainte... cerul este limita. Adica la SRZ iti poti vopsi rotile in culori speciale, cu vopsele aduse din Statele Unite, din cele mai variate: vopsea de tip neon, fluorescenta, cu nume atragatoare precum Candy Red, Candy Blue, verde neon, poti apela la culori texturate sau cu perla, o vopsea crom si chiar intr-o culoare numita Glow in the dark. Adica se incarca la lumina zilei sau artificiala si straluceste in noapte.

La SRZ Powdercoating nu se lucreaza numai cu jantele. Ci cam cu orice piesa de metal, pentru masina sau motocicleta, care incape in cabina de sablare. Procedeul care duce la asemenea rezultate spectaculoase incepe cu o sablare a piesei pana la metalul curat, dupa care janta este vopsita electrostatic si ulterior lacuita.

Noi am facut un test simplu care ne-a convins ca vopsirea electrostatica (powdercoating) este net superioara unei normale, la cuptor. Mai exact, daca de pe o janta vopsita normal la spray culoarea poate fi zgariata de pe metal de orice pietricica, o janta vopsita in camp electrostatic este extrem de rezistenta. Numai cu ciocanul sau daca dai foarte tare de vreo bordura, vei ramane cu vopseaua ciobita. Cam asta e avantajul acestui tip de vopsire.

Asadar, daca vrei sa-i schimbi aspectul masinii tale cu vreo culoare extravaganta, tipatoare sau speciala, apeleaza cu incredere la ei. Nu sunt multi cei care aduc in Romania aceste culori inedite, neon, texturate, crom sau care lumineaza in intuneric. Iar despre calitatea serviciilor SRZ Powdercoating, poti citi in articolele noastre.

SRZ Powdercoating

SRZ PowdercoatingSRZ Powdercoating

SRZ Powdercoating

SRZ PowdercoatingSRZ PowdercoatingSRZ Powdercoating

SRZ PowdercoatingSRZ PowdercoatingSRZ Powdercoating

SRZ Powdercoating

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze SRZ Powdercoating
mai multe