Cum ti se pare ideea unui Subaru BRZ cu motor V8?

Cum ti se pare ideea unui Subaru BRZ cu motor V8?
Multi s-au plans ca noul Subaru BRZ ar fi... submotorizat. Americanii de la Weapons Grade Performance au aflat de acest lucru si au venit sa rezolve neplacuta situatie. Si cum altfel decat cu un motor V8?!
Distribuie pe Facebook

Motor boxer cu patru cilindri si capacitate de doi litri. 200 cai putere si 205 Newton-Metri. Acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7.6 secunde si vitza maxima de 226 kilometri pe ora. Pentru unii dintre noi, modelul Subaru BRZ este submotorizat. Nu atat de puternic pe cat ne-am fi dorit, nici macar atat de performant la cat am visat. Din pacate, cei dezamagiti de aceste aspecte nu au nici un fel de rezolvare. Nu din partea constructorului japonez.

Subaru BRZ cu motor V8

Pentru cei care au pus insa deja mana pe un Subaru BRZ si vor sa treaca peste problemele de mai sus, americanii de la Weapons Grade Performance ofera o solutie extrem de indrazneata si interesanta. Vorbim mai exact de un transplant de motor V8, motor V8 de provenienta Chevy Corvette si care aduce cu sine cel putin 436 de cai putere. Drept urmare, performantele coupe-ului japonez nu ar trebui sa mai reprezinte un punct negativ, pentru absolut nimeni, de-acum incolo.

Subaru BRZ cu motor V8

In cazul in care esti insa in continuare nemultumit de acest aspect, atunci ar trebui sa asculti cu mare atentie aici: in viitorul mai mult sau mai putin apropiat, oferta celor de la Weapons Grade Performance pentru modelul Subaru BRZ se va imbogati cu noi modificari, printre care se va numara si un propulsor V8 supraalimentat de aproximativ 650 cai putere. Suna mult mai bine acum, nu-i asa?

Subaru BRZ cu motor V8

Pana atunci insa, pe langa V8-ul aspirat de circa 436 cai putere, compania de tuning de peste ocean ofera posesorilor coupe-ului japonez si posibilitatea de a opta pentru o noua transmisie, pentru performante cat mai apropiate de cele livrate de Chevrolet-ul Corvette donor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Subaru BRZ cu motor V8
mai multe