Cuvantul "discret" nu se regaseste in vocabularul lor. Asa arata cea mai noua creatie MANSORY

Cuvantul "discret" nu se regaseste in vocabularul lor. Asa arata cea mai noua creatie MANSORY
  • Trebuia sa debuteze la Geneva
  • Elemente aerodinamice din fibra de carbon
  • Pachet de performanta pentru motorul V8
Distribuie pe Facebook

Mansory tocmai a lansat un pachet de tuning pentru Mercedes-AMG G63. Nemtii propun si cateva modificari pentru motorul V8 twin-turbo.

Cum Salonul Auto de la Geneva a fost anulat din cauza noului coronavirus, companiile din domeniu care aveau programate lansari de modele nu au acum altceva de facut decat sa publice imagini cu acestea pe internet. Tunerii nu fac exceptie, iar cei de la Mansory tocmai au dezvaluit lumii intregi noua lor creatie: un Mercedes-AMG G63 tunat in stilul lor caracteristic.

Mansory G63 AMG

Oferta nemtilor include bare de protectie noi, praguri, aripi evazate, prize de aer laterale si pe capota, o grila neagra, accente rosii si jante cu diametrul de 24 de inch. Majoritatea elementelor aerodinamice sunt confectionate, asa cum era de asteptat, din fibra de carbon.

Mansory G63 AMG

Mercedes-AMG G63 vine din fabrica cu un propulsor V8 twin-turbo de 4.0 litri care dezvolta 585 de cai putere. Pentru Mansory nu a fost de ajuns asa ca dupa instalarea unui sistem de evacuare mai putin restrictiv, alaturi de alte modificari, unitatea V8 a ajuns sa livreze celor doua punti 720 de cai putere. Performantele nu au fost date publicitatii, dar un G63 stock atinge 100 de km/h in 4.5 secunde iar viteza maxima este de 240 km/h atunci cand este echipat cu pachetul optional AMG Driver.

Mansory G63 AMG

Mansory G63 AMG

Tot la Geneva ar fi trebuit sa prezinte si cei de la Brabus versiunea lor de G-Class. Spre deosebire de Mansory, care a pastrat caroseria intacta, Brabus a transformat SUV-ul intr-un pick-up, l-a urcat pe punti pe portale si a facut ca propulsorul sa dezvolte 800 de cai putere si 1000 Nm cuplu. In plus, 800 Adventure XLP (pentru ca asa a fost botezat) poate fi comandat si cu un modul special, montat in bena, care permite decolarea si aterizarea unei drone.

Mansory G63 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mansory G63 AMG
mai multe