Daca "Bumblebee" ar fi un Ferrari, cam asa ar arata. Oriunde pui mana dai de piele sau Alcantara

Daca "Bumblebee" ar fi un Ferrari, cam asa ar arata. Oriunde pui mana dai de piele sau Alcantara
  • Carlex a revenit asupra 488-ului Spider
  • Productia va fi limitata la doar 5 exemplare
  • Motorul si exteriorul sunt stock
Distribuie pe Facebook

Specialistii Carlex Design revin cu un nou proiect bazat pe modelul 488 Spider de la Ferrari. Si de aceasta data, polonezii au optat tot pentru piele si Alcantara, iar productia va fi limitata la doar cinci exemplare.

In urma cu cateva saptamani, Carlex Design le propunea fanilor Ferrari-ului 488 Spider un interior ceva mai special. Din meniu nu lipseau pielea si Alcantara, accentele si cusaturile galbene sau mai multe nuante de albastru. Ei bine, specialistii in interioare au revenit acum asupra decapotabilei din Maranello.

De aceasta data, productia va fi extrem de limitata, la doar 5 exemplare, iar fiecare va veni cu un habitaclu imbracat in piele galbena si Alcantara neagra. Cele doua materiale imbraca toate elementele interiorului, iar intre cele doua scaune, o placuta argintie atesta exclusivitatea supercar-ului pe care il conduci.

Ferrari 488 Spider by Carlex

Cei de la Carlex sunt specializati in habitacluri auto, astfel ca exteriorul si motorul acestui Ferrari au fost lasate stock. Sub capota regasim asadar, aceeasi unitate V8 twin-turbo de 3.9 litri, care transmite puntii spate 670 de cai putere si 760 Nm cuplu.

Desi vorbim de o versiune decapotabila, 488 Spider este numai cu 50 de kilograme mai greu decat varianta coupe. Tocmai de aceea, repriza 0-100 de km/h dureaza fix 3 secunde, iar viteza maxima este de 325 de km/h.

Ferrari 488 Spider by Carlex

In cazul in care aceste valori nu sunt suficiente pentru tine te poti adresa nemtilor de la Novitec, care prin divizia dedicata modelelor Calutului Cabrat, iti vor duce masina in 761 de cai si 892 Nm cuplu. Cum se traduce aceasta crestere? Acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 2.8 secunde, iar acul vitezometrului se opreste acum la 342 de km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe