Daca nimeresti in spatele lui la semafor, uiti sa mai pleci. Astea trebuie sa fie cele mai tari stopuri instalate pe o masina

Daca nimeresti in spatele lui la semafor, uiti sa mai pleci. Astea trebuie sa fie cele mai tari stopuri instalate pe o masina
  • A folosit una sau mai multe oglinzi
  • Stopurile au dimensiuni standard
  • Are benzi cu LED-uri si in spatele jantelor
Distribuie pe Facebook

Acest Nissan Skyline GTS-4, fabricat in 1991, are unele dintre cele mai tari stopuri pe care le-am vazut instalate vreodata pe o masina. Dupa cum bine poti observa, proprietarul are o slabiciune pentru LED-uri.

Fara indoiala cea mai cunoscuta si cautata versiune a modelului Skyline R32 este GT-R-ul. Sportiva japoneza a fost prima care sa fie echipata cu legendarul propulsor RB26DETT, un sase in linie twin-turbo capabil de 280 CP si 368 Nm cuplu.

Clientii aveau la dispozitie si variante mai "omenesti", spre exemplu GTS-4. Si acesta avea un propulsor RB cu sase cilindri in linie, doar ca propulsorul de 2.0 litri dezvolta in cazul sau 215 CP si 265 Nm cuplu.

Masina din acest clip video este un Skyline R32 GTS-4, dar ceea ce o face atat de speciala nu este vreo modificare tehnica ci una...estetica. Mai exact, masina este ornata cu tot felul de LED-uri dar si cu un set de stopuri deosebite.

Folosindu-se de una sau mai multe oglinzi, proprietarul a reusit sa obtina niste stopuri ale caror fundal pare ca nu se mai termina. In realitate, blocurile de lumini au dimensiuni standard iar acest efect este de fapt o iluzie optica. Una care atrage toate privirile, mai ales ca este evidentiata de LED-uri multicolore.

Distribuie pe Facebook
mai multe