Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Sub capota, doua motoare electrice lucreaza impreuna pentru a livra - rotilor de pe ambele punti, o putere maxima de pana la 761 de cai. De unde si sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in doar 2.8 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca de la inceputul toamnei lui 2019, prima electrica de la Porsche se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite clientilor de Taycan se numara chiar si o varianta Turbo S - cu doua motoare si un total de pana la 761 de cai putere.

Capabila sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 2.8 secunde, respectiva masina reprezinta - de altfel, si subiectul principal al urmatoarelor randuri. Impresionanta creatie a producatorului german primind un nou pachet de tuning.

Opera companiei Mansory, exemplarul ce poate fi admirat in imaginile de mai jos promite sa atraga toate privirile celorlalti participanti la trafic - pe de o parte, dar si simplilor pietoni - pe de alta parte, in special prin contrastul savuros dintre nuanta de bleu a caroseriei si componentele din carbon forjat. Primite de aceasta, evident.

Lista atractiilor principale se incheie - pentru moment, cu jantele din aliaj pe 22 de inch, insa clientii vor avea parte - in viitorul mai mult sau mai putin apropiat, si de alte upgrade-uri. Precum un interior complet custom si, de ce nu, cateva modificari pentru sistemul de propulsie anterior mentionat.

Porsche Taycan de la Mansory

Porsche Taycan de la Mansory

Porsche Taycan de la Mansory

Porsche Taycan de la Mansory

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2021