Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu 12 cilindri in V si peste 600 de cai completeaza aproape perfect nesfarsita lista cu modificari de ordin vizual - ce da o savoare aparte atat interiorului pentru patru persoane, cat si caroseriei in cinci portiere, daca mai trebuia cumva precizat.

Cunoscuta in lumea intreaga pentru creatiile sale extravagante, compania Mansory nu se dezminte si lanseaza o noua masina capabila sa taie rasuflarea devoratorilor de opulenta - si nu numai. Este vorba, mai precis, despre un Cullinan modificat cap-coada, primul SUV din istoria producatorului britanic Rolls-Royce remarcandu-se in special prin combinatia neobisnuita de negru si gri caracteristica exteriorului.

Lista ingredientelor magice, ce compun reteta prezenta la nivelul caroseriei cu cinci portiere in dotare, continua cu o noua pereche de spoilere fata si spate, cu aripi si praguri laterale proeminente, o noua capota pentru motorul mentionat si anterior, cateva prize de aer aditionale, plus un set compus din doua eleroane - majoritatea respectivelor elemente fiind realizate din carbon forjat.

Rolls-Royce Cullinan de la Mansory

Rolls-Royce Cullinan de la Mansory

Aceeasi exclusivista creatie a companiei Mansory se mai poate lauda, la exterior, si cu o evacuare cvadrupla, plus jante cu design in cinci spite si un diametru de 24 de inch, pe cand meniul interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele in doua culori - cu o nuanta de negru pentru scaunele aflate pe partea stanga, respectiv gri pentru scaunele de pe dreapta. Din peisaj nu lipsesc insa nici accentele contrastante.

Totodata, propunerea primului SUV din istoria producatorului britanic Rolls-Royce - la nivel de cabina, mai gazduieste si o serie de componente realizate, din nou, din carbon forjat, dupa cum este si cazul masutelor retractabile caracteristice partii din spate a scaunelor fata, respectivul Cullinan bucurandu-se si de un nou volan sport, cu design in trei spite, dar si de un nou plafon instelat.

Sub capota, uriasa motorizare cu 12 cilindri in V, doua turbine si o capacitate de 6.6 litri promite sa livreze rotilor de pe ambele punti - printr-o transmisie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu, in urma modificarilor suferite, un total de 610 cai si 950 de Newton-Metri. Inutil de mentionat, performantele in linie dreapta ale respectivului mastodont pe patru roti nu reprezinta decat un mare mister.

Rolls-Royce Cullinan de la Mansory

Rolls-Royce Cullinan de la Mansory

Rolls-Royce Cullinan de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Rolls-Royce Cullinan de la Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2022