Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

O unitate cu 12 cilindri in V si undeva in jurul a 720 de cai putere - pe benzina, completeaza aproape perfect lunga si impresionanta serie a modificarilor exterioare.

Se remarca numaidecat prin perechea de spoilere fata si spate agresiv stilizate - in contrast total cu abordarea designerilor de la Rolls-Royce, insa adevarul este ca nici insertiile proeminente de la nivelul pragurilor laterale, realizate din fibra de carbon - asemanator noii capote a motorului cu capacitatea de 6.75 litri, dar si altor cateva elemente de caroserie, nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva.

Rolls-Royce Ghost de la Mansory

Reteta caracteristica departamentului exterior continua, printre altele, cu un set de lumini aditionale, cu jante forjate pe 22 de inch si o evacuare cvadrupla - in timp ce eventualele imbunatatiri operate de cealalta parte a portierelor, la interior, raman doar un mister la momentul de fata.

Daca vine vorba - din nou, despre lista cunoscutelor, aceeasi masina de la Mansory se mai poate lauda, printre altele, si cu un propulsor V12 twin-turbo. Acompaniata de o capacitate cilindrica de 6.75 litri, respectiva motorizare a primit toate upgrade-urile necesare pentru o insiruire de valori maxime sinonime cu aproximativ 720 de cai si 1.020 de Newton-Metri - potrivit unui comunicat oficial de presa.

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, impozantul Ghost reuseste acum sa atinga prima suta de kilometri pe ora, cu plecare de pe loc, intr-un timp de circa 4.4 secunde, o performanta cu adevarat notabila judecand atat dupa aerodinamica si greutatea deloc de invidiat, ba din contra.

Rolls-Royce Ghost de la Mansory

Rolls-Royce Ghost de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Rolls-Royce Ghost de la Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2022