Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 4.4 secunde. Si cu toate acestea, nu performantele in linie dreapta reprezinta principala atractie a urmatoarei creatii.

Se remarca numaidecat prin noua capota a motorului cu 12 cilindri si capacitate de 6.75 litri - realizata, similar prelungirilor proeminente de la nivelul spoilerelor fata / spate si pragurilor laterale, din carbon forjat, insa nici jantele din aliaj cu un design in sase spite stilizate sub forma literei V nu vor trece complet neobservate.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu un nou set de lumini de zi, o pereche de eleroane subtile si cateva accente contrastante de rosu, aceeasi nuanta de rosu regasindu-se si la interior. Dar intr-o pozitie dominanta, ce este drept.

Nota de plata a impresionantului Rolls-Royce Ghost de la Mansory nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa seria vestilor bune cuprinde inclusiv o crestere a valorilor maxime, livrate ambelor punti, printr-o cutie automata cu opt rapoarte, pana la un total de 720 CP si 1.020 Nm.

Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi acum rezolvarea in 4.4 secunde. Viteza de top nu a fost specificata, dar ar trebui sa depaseasca 250 de kilomeri pe ora.

Rolls-Royce Ghost de la Mansory

Rolls-Royce Ghost de la Mansory

Rolls-Royce Ghost de la Mansory

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2022