Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Are 750 de cai sub capota, iar productia totala nu depaseste 25 de exemplare

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Are 750 de cai sub capota, iar productia totala nu depaseste 25 de exemplare
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Are 750 de cai sub capota, iar productia totala nu depaseste 25 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult ori mai putin surprinzator, cu un numar considerabil de elemente confectionate din piele si / sau fibra de carbon.

Cea de-a doua jumatate a anului 2023 marcheaza debutul unei noi super creatii ce poarta semnatura specialistilor de la Brabus, celebra companie germana de tuning anuntand, in cursul zilei de miercuri, lansarea exclusivistului 750 Bodo Buschmann Edition. Oferita sub forma unei editii limitate la numai 25 de unitati, impresionanta sportiva in doua portiere, condimentata cu un plafon retractabil din material textil, are la baza un Mercedes-AMG SL63 4Matic+ de prima generatie insa, comparativ cu acesta din urma, se lauda cu prezenta unei herghelii compuse din 750 CP.

Brabus 750 Bodo Buschmann Edition

Multumita plusului considerabil de putere - obtinut, printre altele, cu ajutorul unor turbine modificate, faimoasa unitate V8 de patru litri din compartimentul motor isi propune sa rezolve acum problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 3.3 secunde, viteza de top fiind limitata, in schimb, de dragul anvelopelor Continental, la pragul de 315 km/h.

Nota de plata a extravagantei decapotabile pe nume Brabus 750 Bodo Buschmann Edition, denumita dupa fondatorul legendarei companii de tuning din Bottrop, nu a fost, momentan, dezvaluita, insa impozanta reteta cuprinde inclusiv multiple detalii aerodinamice sculptate, oarecum inutil de precizat, din fibra de carbon. Acestora li se alatura, in cazul in care mai era necesara o astfel de mentiune, si jante forjate, in trei spite, cu diametrul de 21, respectiv 22 de inch, o tapiterie realizata din piele de calitate superioara, un volan sport, cu o parte inferioara plata, s.a.m.d.

Brabus 750 Bodo Buschmann Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Brabus 750 Bodo Buschmann Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2023