De-afara zici ca-i original, dar sub capota se schimba totul. BMW-ul din '74 a primit un motor de aproape doua ori mai puternic

De-afara zici ca-i original, dar sub capota se schimba totul. BMW-ul din '74 a primit un motor de aproape doua ori mai puternic
  • De-afara zici ca-i original, dar sub capota se schimba totul.
  • BMW-ul din '74 a primit un motor de aproape doua ori mai puternic
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o cutie cu cinci rapoarte si trei pedale - conform anuntului oficial de vanzare.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta aprinsa de portocaliu - si servita alaturi de un set de aripi laterale proeminente, insa nici jantele din aliaj c-un diametru de 17 inch, marca BBS, nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Fabricat in urma cu aproximativ 48 de ani si oferit in schimbul unei sume de 96.500 de dolari, acelasi 3.0CS se mai poate lauda - pe langa eleronul proaspat aparut la nivelul portbagajului, si cu disparitia spoilerelor fata si spate.

BMW 3.0CS cu motor de M3 E46

BMW 3.0CS cu motor de M3 E46

In interior - de cealalta parte a portierelor, respectivul proiect de tuning vine si cu o pereche de scaune de la Scheel - pentru sofer si pasagerul din dreapta, cu un volan Momo Prototipo, cu o tapiterie din catifea si vinil. Dar si cu un ornament semnat de Alpina pentru schimbatorul de viteze.

Meniul disponibil continua cu numeroase insertii de lemn si un vitezometru gradat pana la viteza de 240 de kilometri pe ora, o alta atractie principala constand - inutil de mentionat, in consola centrala inspirata de masinile de curse.

Acelasi BMW din '74 va mai pune la dispozitia urmatorului sau proprietar - printre altele, si un motor aspirat cu sase cilindri. Imprumutat de la un M3 E46, benzinarul cu capacitatea de 3.2 litri dezvolta in configuratia de baza - daca mai trebuia cumva precizat, o putere maxima de 343 de cai.

Din peisaj nu lipsesc - dupa cate se spune, nici cutia manuala cu cinci rapoarte, suspensia custom sau diferentialul cu alunecare limitata - pe cand forta de franare este asigurata de patru discuri cu etriere de M3 E36 si M5 E28.

BMW 3.0CS cu motor de M3 E46

BMW 3.0CS cu motor de M3 E46

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze BMW 3.0CS cu motor de M3 E46
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2022