De-afara zici ca-i originala, dar sub capota se schimba totul. Masina din 1968 are motor nou si cutie cu zece viteze

De-afara zici ca-i originala, dar sub capota se schimba totul. Masina din 1968 are motor nou si cutie cu zece viteze
  • De-afara zici ca-i originala, dar sub capota se schimba totul
  • Masina din anii '60 are motor nou si cutie cu zece viteze
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o noua suspensie, plus jante din gama americanilor de la HRE.

Iese in evidenta numaidecat "din cauza" caroseriei restaurate perfect, finisata intr-o nuanta inchisa de verde si accesorizata cu nenumarate accente cromate pentru un rezultat final cat mai atragator, insa nici jantele din aliaj ce poarta semnatura celor de la HRE nu vor trece intocmai neobservate. Mai ales daca punem la socoteala si suspensia mai joasa.

Chiar si asa, principala atractie a urmatorului Mercury Cougar - scos, de curand, din cuptorul artizanilor cunoscuti peste Ocean, in SUA, sub numele de Ringbrothers - o reprezinta motorizarea de sub capota.

Mercury Cougar de la Ringbrothers

Este vorba, mai precis, despre un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, folosit inclusiv de actualul Mustang. De la cea mai recenta generatie a legendarului muscle car din gama Ford provine si cutia de viteze, o automata cu nu mai putin de zece rapoarte in dotare, care se ocupa de livrarea puterii maxime de 460 de cai catre roti.

Din pacate, informatiile referitoare la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, dar si valoarea din dreptul vitezei de top reprezinta o mare necunoscuta la momentul de fata.

Lista misterelor continua cu pretul impresionantului proiect de tuning, insa nu ar fi de mirare ca primul Mercury Cougar modificat de cei de la Ringbrothers sa vina cu o nota de plata formata din sase cifre. Ba dimpotriva, daca tinem cont de rezultatul final, atat din punct de vedere stilistic, cat si ca executie sau, de ce nu, elementele folosite la realizare.

Mercury Cougar de la Ringbrothers

Mercury Cougar de la Ringbrothers

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercury Cougar de la Ringbrothers
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2021