De vineri are un nou proprietar. Cu cat s-a vandut cea mai faimoasa Acura NSX de pe internet

  • Faimoasa Acura NSX restaurata si modificata ca la carte de specialistii companiei Clarion Builds s-a vandut vinerea trecuta
  • Masina japoneza, echipata acum cu un motor de 400+ CP la roti, plus multe alte imbunatatiri, a primit 135.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

La sfarsitul saptamanii trecute, echipa Barrett-Jackson a scos la vanzare unul dintre cele mai cunoscute proiecte de tuning ale planetei: faimoasa Acura NSX restaurata si modificata ca la carte de specialistii companiei Clarion Builds.

Iubitorii de automobile din lumea intreaga si-au dat intalnire vinerea trecuta in orasul american Las Vegas, pentru a lua parte la una dintre cele mai interesante licitatii ale sfarsitului de an.

Organizata de echipa Barrett-Jackson, vanzarea respectiva a adus in prim plan un proiect extrem de special, in speta faimoasa Acura NSX restaurata si modificata ca la carte de specialistii companiei Clarion Builds.

Pornind de la un NSX fabricat in anul 1991 si rulata pentru 350.000+ de kilometri, creatia cu pricina arata si se conduce acum mai bine ca oricand multumita modificarilor suferite.

Acura NSX de la Clarion Builds

Lista cu imbunatatiri debuteaza cu caroseria Blu Caelum, culoare imprumutata de la italianul Lamborghini Huracan, insotita de spoilere fata / spate restilizate, o noua capota a portbagajului, dar si jante marca Volk.

Minunea reusita de specialistii companiei Clarion Builds continua cu interior imbracat in piele bi-colora si servit... cum altcumva decat alaturi de un sistem multimedia de top.

Cea mai cunoscuta Acura NSX de pe internet se mai poate lauda, intr-un final, si cu o motorizare V6 de 3.2 litri, care produce peste 400 CP (la roti) datorita unui sistem de supraalimentare pe baza de compresor mecanic.

Asa se face ca operatia de inlocuire a motorului masinii japoneze a fost urmata indreapta de un transplant de cutie manuala, situatia repetandu-se in cazul suspensiei si franelor.

Tinand cont de cele enumerate anterior, nu este deloc de mirare ca impresionanta creatie a companiei Clarion Builds s-a vandut la licitatia organizata de Barrett-Jackson cu nici mai mult, nici mai putin de 135.000 de dolari.

'Dimensiunea' sumei este cu atat mai mai importanta cu cat, dupa cum anuntam inclusiv in cursul zilei de vineri, aceasta va fi donata in totalitate organizatiei umanitare American Red Cross.

Acura NSX de la Clarion Builds

Acura NSX de la Clarion Builds

Acura NSX de la Clarion Builds

Acura NSX de la Clarion Builds

Acura NSX de la Clarion Builds

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Acura NSX de la Clarion Builds
mai multe