Detii un Audi 2.0 TFSI? Ce-ai zice de un tuning de 290 cai putere?

Detii un Audi 2.0 TFSI? Ce-ai zice de un tuning de 290 cai putere?
  • ABT a pregatit un upgrade de putere pentru motorizarea 2.0 TFSI de 225 CP de la Audi
  • In urma acestui tratament, valorile maxime urca pana la 290 cai putere si 420 Newton-Metri
  • Cresterea de putere se adreseaza modelelor Audi A4, Audi A5 si, nu in ultimul rand, Audi Q5
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru cei care detin un Audi A4, A5 sau Q5 cu motorizarea 2.0 TFSI de 225 cai putere si se afla in cautarea unui strop extra de performanta.

A trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de cei de la ABT Sportsline, insa celebra companie de tuning din Kempten promite sa se revanseze atat fata de fanii sai, cat si fata de posesorii de autoturisme Audi.

In ceea ce-i priveste pe cei din urma, specialistii germani vin astazi cu un nou kit de performanta destinat motorizarii 2.0 TFSI de 225 CP ascunse sub capota modelelor A4, A5 si Q5. Un kit de performanta care, in urma optimizarii unitatii de control, aduce cu sine un surplus de putere de aproximativ 30 de procente.

Audi A4 by ABT

Astfel, multumita tratamentului suferit, unitatea cu pricina se poate lauda cu un total de 290 cai putere si 420 Newton-Metri, valori deloc neglijabile mai ales daca tinem cont de capacitatea cilindrica a propulsorului.

Din pacate, performantele rezultate in urma operarii acestei imbunatatiri nu au fost inca dezvaluite, drept pentru care tinem sa precizam ca un Audi A4 2.0 TFSI stock, in versiunea cu transmisie manuala cu sase rapoarte, are nevoie de numai 6.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

De asemenea, un alt detaliu important care ramane un mare mister la acest moment este reprezentat de pretul acestei modificari, oficialii companiei germane de tuning multumindu-se in schimb sa anunte ca posesorii de autoturisme Audi A4, A5 sau Q5 mai pot apela la ABT Sportsline si pentru alte bunatati, precum accesorii aerodinamice, jante din aliaj, sisteme de franare, suspensie si evacuare sport.

Audi A4 by ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi A4 by ABT
mai multe