Dieselul care inchide gura carcotasilor. Are 515 CP si fuge mai tare ca multe benzinare

Dieselul care inchide gura carcotasilor. Are 515 CP si fuge mai tare ca multe benzinare
  • Cel mai nou tuning pentru BMW M550d xDrive vine de la MCCHIP-DKR
  • Oferta companiei germane include un total de pana la 515 CP
  • Meniul este disponibil in schimbul unei sume de doar 1.679 de euro
Distribuie pe Facebook

Performantele sunt cu atat mai spectaculoase cu cat motorul in cauza ofera doar sase pistoane, in timp ce capacitatea cilindrica nu depaseste 2.993 de centimetri cubi.

Sase cilindri, patru turbine si o putere maxima de 400 CP. Sunt elementele care definesc probabil cel mai spectaculos automobil cu motor diesel al momentului, celebrul M550d xDrive de la BMW.

Insotit de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, acesta are nevoie de numai 4.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Mai mult decat suficient pentru marea majoritate a clientilor, insa nu si pentru germanii de la MCCHIP-DKR. Care au lasat deoparte toate treburile pentru a se ocupa de modelul companiei din Munchen.

O simpla optimizare a unitatii de control - disponibila in schimbul unei sume de 1.399 de euro, face ca dieselul montat de BMW sub capota celebrului M550d xDrive sa urce cu puterea pana la 470 CP.

Cuplul maxim al motorului cu sase cilindri si patru turbine se ridica acum la 850 Nm, astfel ca automobilul companiei bavareze reuseste - mai nou, sa atinga o viteza de top de 290 de kilometri pe ora.

Acesta este insa doar inceputul. Pentru un total de 1.679 de euro, clientii MCCHIP-DKR sunt ademeniti cu un Stage 2 sinonim cu... urmatoarele valori: 515 CP, 865 Nm si, nu in ultimul rand, 295 km/h.

Daca mai conteaza, modelul din Munchen vine cu o serie de modificari si la nivel de sasiu, acolo unde suspensia de tip coilover este insotita de jante pe 20 de inch si anvelope Continental ContiSportContact.

BMW M550d xDrive de la mcchip

BMW M550d xDrive de la mcchip

BMW M550d xDrive de la mcchip

BMW M550d xDrive de la mcchip

BMW M550d xDrive de la mcchip

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW M550d xDrive de la mcchip
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2018