Doamne, cum poate sa arate! Toate secretele acestui fioros Audi S7

Doamne, cum poate sa arate! Toate secretele acestui fioros Audi S7
  • Germanii se lauda cu cel mai nebun Audi S7 al planetei
  • Respectivul exemplar poarta la exterior un pachet aerodinamic marca Priod Design
  • Sub capota regasim un motor V8 cu doua turbine si 700 CP
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata la inceputul anilor 2010 si trecut recent printr-un facelift subtil, actualul Audi A7 ocupa un loc fruntas in topul celor mai atragatoare modele auto ale planetei.

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume ca Mercedes CLS si, mai nou, BMW Seria 6 Gran Coupe, primul A7 din istoria celor de la Audi poate fi considerat un adevarat succes.

Atat din punct de vedere tehnic, clientii avand la dispozitie motorizari turbo cu pana la opt cilindri in V si 605 cai putere, cat si din punct de vedere estetic, combinatia dintre eleganta specifica unei limuzine si sportivitatea tipica unui fastback dand nastere unui design extrem de interesant.

Dar indeajuns cu generalitatile si sa ne indreptam atentia catre acest exemplar furios al modelului german, iesit din mainile specialistilor companiei de tuning M&D Exclusive Cardesign.

Audi S7 Widebody

Audi S7 Widebody

Si chiar daca este cat se poate de clar cu ce avem de-a face in cazul de fata, vom incepe prin a preciza ca la baza proiectului ce poarta semnatura atelierului din Dinslaken se regaseste un Audi S7 din 2013, echipat cu un V8 bi-turbo de 3.993 de centimetri cubi si aproximativ 420 de cai putere.

In prezent, respectivul automobil dispune de circa 700 CP, surplusul de putere venind in urma instalarii unor noi turbine - acompaniate de un nou sistem de evacuare si o noua unitate de control.

Modificarilor operate in cadrul compartimentului motor li se alatura un set intreg de elemente supradimensionate si detalii agresiv stilizate, atat spoilerele fata / spate, cat si pragurile laterale sau ornamentele pentru aripi fiind parte integranta a pachetului aerodinamic Prior Design PD700R.

Cum a evoluat interiorul ramane un mister pentru toata lumea, insa macar stim ca departamentul exterior mai propune si patru jante pe 21 inch fiecare, plus o folie speciala la nivelul caroseriei.

Audi S7 Widebody

Audi S7 Widebody

Audi S7 Widebody

Audi S7 Widebody

Audi S7 Widebody

Audi S7 Widebody

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi S7 Widebody
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Ianuarie 2017