Doar 49.99 dolari per CP. Ford vinde Mustang-uri de 800 CP cu numai 39.995 dolari

Doar 49.99 dolari per CP. Ford vinde Mustang-uri de 800 CP cu numai 39.995 dolari
  • Un dealer Ford vinde Mustang-uri de 800 CP cu numai 39.995 dolari
  • Automobilele in cauza propun o motorizare V8 cu compresor mecanic
  • Echiparea standard include o cutie manuala cu sase trepte de viteza
Distribuie pe Facebook

Un dealer Ford din SUA isi asteapta clientii cu o oferta imbatabila: Mustang-uri de 800 CP la numai 39.995 dolari.

Fanii automobilelor cu sute de cai putere sub capota au primit o veste exceptionala in acest sfarsit de saptamana: un dealer Ford din Statele Unite ale Americii scoate la vanzare Mustang-uri de 800 CP, noi-noute, cu numai 39.995 de dolari.

Mai precis, in schimbul respectivei sumei de bani, clientii vor primi un Mustang GT model 2018, cu motor V8 de cinci litri si cutie manuala in sase rapoarte, plus un sistem de supraalimentare de la Whipple, pe baza de compresor mecanic.

Pentru alti 1.595 de dolari, persoanele care vor trece pragul deja celebrului dealer Lebanon Ford din Ohio vor fi rasplatiti cu noua transmisie automata in zece trepte de viteza, dezvoltata de compania Ford impreuna cu General Motors.

Aceasta nu este insa singura dotare optionala pe care clientii o vor putea bifa, pe lista echipamentelor disponibile contracost numarandu-se si noi spoilere fata / spate, jante din aliaj cu design unic sau o suspensie mai joasa, de exemplu.

Cat despre automobilul aflat la baza, este vorba despre un Mustang GT nivel de echipare 300A, care se bucura in standard de blocuri optice cu tehnilogie LED, camera pentru marsarier ori instalatie audio cu sase difuzoare, printre altele.

Important de mentionat: Odata ce a fost echipat cu compresorul mecanic de trei litri de la Whipple, despre care discutam si anterior, muscle car-ul americanilor de la Ford pierde garantia oferita de fabrica pentru sistemul de propulsie.

Tot de la Whipple vine si solutia care, pentru numai 995 de dolari in plus, ofera propria garantie - garantie valabila trei ani sau 36.000 de mile (aproape 58.000 de kilometri), potrivit informatiilor publicate pe site-ul dealer-ului Lebanon Ford.

Distribuie pe Facebook
mai multe