Un dealer american vinde masini de 550 CP cu numai 32.995 dolari

Un dealer american vinde masini de 550 CP cu numai 32.995 dolari
  • Un dealer american vine cu o oferta de nerefuzat pentru amatorii de senzatii tari
  • Compania Lebanon Ford din Ohio vinde Mustang-uri de 550 CP pentru numai 32.995 dolari
  • La baza se afla versiunea 2.3 Ecoboost, care a primit o noua turbina, plus alte bunatati
Distribuie pe Facebook

Celebrul dealer american Lebanon Ford vine cu o noua oferta de nerefuzat pentru amatorii de senzatii tari: un Mustang cu 550 de cai putere sub capota pentru numai 32.995 dolari.

Unul dintre numeroasele reprezentante Ford de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, compania Lebanon din Ohio a devenit cunoscuta la nivelul intregii planete dupa ce a scos la vanzare un Mustang de 727 CP pentru... ei bine, doar 39.995 de dolari.

Aproximativ un an mai tarziu de la respectiva isprava, dealer-ul in cauza revine cu noua oferta de nerefuzat pentru amatorii de senzatii tari: o versiune cu 550 de cai putere sub capota a muscle car-ului american, disponibila in schimbul sumei de 32.995 de dolari.

Ford Mustang Ecoboost de 550 CP

De-aceasta data, sursa de provenienta a valorii demne de un supercar cu origini italienesti sau germane consta intr-un propulsor cu numai patru cilindri si capacitate de 2.3 litri, a carei turbina stock a fost inlocuita cu una superioara din punctul de vedere al dimensiunilor.

Pe langa imbunatatirile de la nivelul sistemului de supraalimentare, acelasi Mustang de 550 CP scos la vanzare de Lebanon Ford pentru 32.995 de dolari mai dispune si de un nou intercooler, plus o unitate de control optimizata prin intermediul dispozitivului Cobb Accessport.

Inainte de a porni la drum, clientii muscle car-ului american sunt sfatuiti de specialistii dealer-ului din Ohio sa bifeze inclusiv optiuneaza EcoBoost Performance Package - care, pentru 1.995 dolari in plus, ofera jante mai mari, racire suplimentara, dar si suspensii noi.

La final, anuntul companiei Lebanon din Ohio se incheie cu doua detalii cheie: Mustang-ul cu 550 de cai putere despre care am vorbit in acest material poate parcurge sfertul de mila in 11.2 - 11.5 secunde cu anvelopele potrivite, insa... nu mai este acoperit de garantia Ford.

Ford Mustang Ecoboost de 550 CP

Ford Mustang Ecoboost de 550 CP

Ford Mustang Ecoboost de 550 CP

Ford Mustang Ecoboost de 550 CP

Ford Mustang Ecoboost de 550 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Mustang Ecoboost de 550 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2017