Doua noi proiecte Ford Mustang isi anunta aparitia la SEMA 2013

Doua noi proiecte Ford Mustang isi anunta aparitia la SEMA 2013
  • Doi noi proiecte Ford Mustang isi anunta aparitia la SEMA 2013
  • Primul exemplar poarta semnatura celor de la Nitto Tire
  • Cel de-al doilea exemplar va fi modificat de Hollywood Hot Rod
Distribuie pe Facebook

Doua noi proiecte de tuning, ce au la baza ultima generatie a muscle car-ului american Ford Mustang, si-au anuntat recent debutul in cadrul evenimentului SEMA Show 2013.

Sud-coreeanul Hyundai Genesis Coupe nu este singurul model bine reprezentat la editie din acest an a celui mai are salon de tuning din lume. De un tratament similar se va bucura si ultima generatie a americanului Ford Mustang, legendarul muscle car de peste Ocean urmand a sosi la SEMA Show 2013 in cel putin patru versiuni diferite.

Pe langa Mustang-ul clasic inzestrat cu un propulsor din seria NASCAR Sprint Cup de catre specialistii Ringbrothers, respectiv Mustang-ul V8 supraalimentat de compania Vortech, cei prezenti in Las Vegas in perioada 5 - 8 noiembrie vor mai avea ocazia sa admire si alte doua exemplare. Primul dintre acestea poarta semnatura celor de la Nitto Tire si va iesi in evidenta in special prin vopseaua rosie de provenienta BASF, detaliu la care se mai adauga si un kit aerodinamic agresiv stilizat, jante de dimensiuni generoase si, nu in ultimul rand, un plus de putere.

Cel de-al doilea proiect Ford Mustang anuntat astazi pentru SEMA Show 2013 isi regaseste originea in atelierele Hollywood Hot Rod si impresioneaza in special prin silueta sa similara unui model fastback. De asemenea, nici de-aceasta data nu lipsesc din peisaj kitul aerodinamic agresiv stilizat sau jantele de dimensiuni generoase, lista cu imbunatatiri continuand cu suspensia mai joasa si culminand cu tips-urile sistemului de evacuare montate lateral. In plus, daca tinem cont si de discurile de frana supradimensionate, nu ar fi o surpriza ca modificarile sa continue si sub capota.

Ford Mustang la SEMA 2013Ford Mustang by Nitto Tire

Ford Mustang la SEMA 2013Ford Mustang by Hollywood Hot Rod

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2013