Tuning Ford: Vortech supraalimenteaza ultimul Mustang pentru SEMA 2013

Tuning Ford: Vortech supraalimenteaza ultimul Mustang pentru SEMA 2013
  • Vortech modifica ultimul Ford Mustang special pentru SEMA Show 2013
  • Automobilul ascunde sub capota un sistem de supraalimentare si 605 CP
  • Lista cu imbunatatiri include si un nou kit aerodinamic, plus noi jante
Distribuie pe Facebook

Aproximativ trei saptamani au mai ramas pana la SEMA 2013, insa actorii principali ai faimosului show din Las Vegas nu pierd vremea si continua sa ne faca cunostinta cu numerele pregatite pentru a-i lua prin surprindere pe cei aflati in Orasul Pacatelor la inceputul lunii viitoare.

Un exemplar Hyundai Genesis Coupe cu 1.000 cai putere ascunsi sub capota? Bifat! O surpriza clasica, capabila sa se laude cu nici mai mult, nici mai putin de 1.200 cai putere in dotare? Verificat! Un Ford Mustang din '65, ce gazduieste in compartimentul motor un propulsor preluat din seria NASCAR Sprint Cup? Desigur, avem si asa ceva!

Ford Mustang by Vortech

Iar asta-i numai inceputul! Pentru cei prezenti in Orasul Pacatelor la inceputul lunii viitoare, actorii principali ai faimosului show din Las Vegas au pregatit si alte numere de magie, precum un exemplar Hyundai Veloster Turbo de 250 cai putere, dezvoltat special pentru iesirile nocturne pe circuit, un Porsche 991 dramatic stilizat, un al doilea Hyundai Genesis Coupe - de-aceasta data vorbim insa de un exemplar de numai 400 cai putere, respectiv 20 de proiecte de tuning pregatite de Grupul Chrysler impreuna cu divizia Mopar.

Ford Mustang by Vortech

Suna promitator, nu-i asa? Ei bine, si nici macar acum nu putem spune ca asta-i totul! Nu de alta, dar tot in cadrul editiei din acest an a SEMA Show vom mai putea admira si un Ford Mustang modificat de specialistii companiei Vortech Superchargers. Un Ford Mustang care impresioneaza in special prin motorizarea sa: un V8 supraalimentat de cinci litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 605 cai putere!

Ford Mustang by Vortech

De asemenea, noul Ford Mustang de la Vortech Superchargers reuseste sa iasa in evidenta si prin kitul aerodinamic semnat 3D Carbon, lista cu atractii exterioare continuand cu jantele iForged Icon pe 20 inci si contrastul interesant dintre galbenul DuPont si fibra de carbon TruFiber prezente la nivelul caroseriei. Alte detalii includ trapa panoramica custom de la Webasto, suspensie Maximum Motorsports Road & Track, sistem de franare cu componente Baer 6S si, nu in ultimul rand, penru de inalta performanta marca si modelul Falken Azenis FK453.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford Mustang by Vortech
mai multe