Tuning Ford: Ringbrothers aduce la SEMA 2013 un Mustang clasic, cu motor de NASCAR

Tuning Ford: Ringbrothers aduce la SEMA 2013 un Mustang clasic, cu motor de NASCAR
  • Ringbrothers aduce la SEMA cu un Ford Mustang model '65 complet modificat
  • Imbunatatirile exterioare includ modificari aerodinamice, plus noi jante
  • Sub capota impresionantului muscle car se ascund acum 710 cai putere
Distribuie pe Facebook

Compania de tuning Ringbrothers profita de editia din acest an a evenimentului SEMA Show pentru a dezvalui in fata intregii planete un Ford Mustang model '65 complet modificat si inzestrat cu un propulsor din seria NASCAR Sprint Cup.

Urmand a se desfasura in perioada 5 - 8 noiembrie, editia din acest an a SEMA va impresiona si ea prin multitudinea si, mult mai important de-atat, varietatea de proiecte de tuning gazduita. Astfel, pe langa exemplarul Genesis Coupe de 1.000 cai putere rezultat in urma colaborarii dintre Hyundai si Bisimoto Engineering, respectiv surpriza clasica de 1.200 cai putere propusa de HRE si Pure Vision LLC, o alta aparitie interesanta se va regasi la standul celor de la Global Finishing Solutions.

Vorbim mai exact de un Ford Mustang model '65 modificat de compania Ringbrothers si a carei atractie principala este reprezentata de propulsorul preluat din seria NASCAR Sprint Cup, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 710 cai putere. Din pacate, informatiile oficiale se opresc pentru moment aici insa, dupa cum putem vedea si in singura fotografie facuta publica, impresionantul proiect de tuning se va mai remarca si printr-un set de jante de dimensiuni generoase, respectiv un sistem de evacuare cu tips-uri pozitionate pe partea laterala a spoilerului spate.

De asemenea, nu vor lipsi din meniu nici kitul aerodinamic restilizat, ce iese in evidenta atat prin prelungirea atasata spoilerului fata, cat si prin capota motorului inzestrata cu o gura uriasa de aer, sau setul de stickere rosu cu gri aplicat la nivelul caroseriei.

Ford Mustang by Ringbrothers

Distribuie pe Facebook
mai multe