E diferit de tot ce ai vazut pana acum! Supercarul din 2004 a fost modificat sa... alerge pe coclauri

E diferit de tot ce ai vazut pana acum! Supercarul din 2004 a fost modificat sa... alerge pe coclauri
  • Un Lamborghini Gallardo transformat in off-roader e de vanzare in Olanda
  • Supercarul italian vine la pachet inclusiv cu o garda la sol crescuta
  • Costul de achizitie al exemplarului din 2004 este de 115.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Nonconformistul proiect de tuning este acum de vanzare pe piata auto din Olanda, la pretul de 115.000 de euro.

Iti mai aduci aminte de vechiul Lamborghini Gallardo? Lansat pe piata in cursul anului 2003, primul model cu motor V10 al companiei din Sant'Agata Bolognese a fost un adevarat succes, peste 14.000 de unitati vazand, in total, lumina zilei.

Unul dintre numeroasele automobile care au parasit de-a lungul timpului linia de productie este astazi de vanzare pe piata din Olanda, intr-o configuratie extrem de neobisnuita - cel putin pentru un supercar.

Lamborghini Gallardo Offroad

Fabricat in urma cu exact un deceniu si jumatate, exemplarul din cazul de fata a fost transformat ulterior intr-un soi de off-roader, primind inclusiv un set aditionat de lumini exterioare. In plus, garda la sol a crescut cu cateva zeci bune de mm.

La interior, nonconformistul proiect de tuning este complet stock, astfel ca viitorii pasageri vor descoperi aceeasi reteta de acum 15 ani, care cuprinde piele de culoare neagra si cusaturi galbene, printre multe altele.

Complet originala a fost pastrata si motorizarea aspirata cu zece cilindri in V, astfel ca sub capota isi face in continuare veacul o herghelie formata din 500 de cai. Transmisia prezenta la datorie vine cu doar doua pedale si sase rapoarte.

Acum, daca vine vorba despre pretul de vanzare al acestui inedit Lamborghini Gallardo, ei bine... suma de achitat in cazul de fata este de 115.000 de euro - deloc putin daca luam in considerare si rulajul: 43.619 km.

Lamborghini Gallardo Offroad

Lamborghini Gallardo Offroad

Lamborghini Gallardo Offroad

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Lamborghini Gallardo Offroad
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2019