Ea a reusit deja sa crape motorul noului Corvette C8, dupa ce l-a facut twin-turbo. Diagnostic: biele indoite

Ea a reusit deja sa crape motorul noului Corvette C8, dupa ce l-a facut twin-turbo. Diagnostic: biele indoite
  • Motorul V8 LT2 a cedat
  • Diagnostic: biele indoite
Distribuie pe Facebook

Youtuberita Emelia Hartford a lucrat, impreuna cu echipa ei, destul de mult pentru a avea una dintre cele mai puternice si rapide Corvette-uri de ultima generatie de pe strada. Numai ca cele doua turbocompresoare si celelalte modificari s-au dovedit a fi cam mult pentru motorul LT2.

Dupa o lunga asteptare, americanii de la Chevrolet au lansat noul Corvette C8 cu surle si trambite iar "starurile" de pe Youtube au facut coada la primul Corvette cu motor central din istorie.

Printre cei care si-au adaugat in colectie noul C8 se numara The Stradman, DailyDrivenExotics dar si Emelia Hartford. Daca primul dintre ei l-a si vandut deja, baietii de la DDE si Hartford au inceput sa modifice deja motorul V8 LT2.

Pentru Emelia, montarea a doua turbocompresoare nu s-a dovedit o alegere prea inspirata. Intr-unul dintre cele mai recente clipuri, Hartford isi conducea noul C8 twin-turbo cand deodata au inceput sa se auda zgomote ciudate de la motor.

Explicatia vine de-abia in chiar ultimul clip postat pe canalul ei de Youtube: biele indoite. Dar mai bine da play clipurilor si urmareste intreaga poveste.

Distribuie pe Facebook
mai multe