Edo Competition sustine ca ASTA e cel mai rapid Porsche 911 Turbo S din lume

Edo Competition sustine ca ASTA e cel mai rapid Porsche 911 Turbo S din lume
  • Cel mai rapid Porsche 911 Turbo S din lume vine de la Edo Competition
  • Supercarul german reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 2.7 secunde
  • Viteza maxima atinsa in lumea reala este de exact 341.21 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Germanii au si cateva argumente in acest sens, precum acceleratia de la 0 la 100 km/h care dureaza numai 2.7 secunde sau viteza maxima ce depaseste 340 de kilometri pe ora.

Livrat in compania unui propulsor bi-turbo de 3.8 litri, ce lucreaza alaturi de o transmisie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj pentru a livra tuturor celor patru roti undeva in jurul a 560 de cai putere, ultimul Porsche 911 Turbo S ocupa un loc fruntas in topul celor mai rapide automobile ale planetei.

Ce se intampla insa in cazul in care cele 3.2 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv valoarea de 318 kilometri pe ora din dreptul vitezei maxime nu te mai satisfac pe deplin? Ei bine, aici intervin specialistii companiei Edo Competition, care au pregatit tot felul de imbunatatiri pentru supercarul german.

Porsche 911 Turbo S de la Edo Competition

Porsche 911 Turbo S de la Edo Competition

Imbunatatiri care, dupa cum ti-ai dat probabil deja seama, vizeaza in special compartimentul motor, turbinele crescute in dimensiuni, intercoolerele sport, dar si optimizarile aduse sistemelor de admisie, respectiv evacuare permitandu-i propulsorului bi-turbo de 3.8 litri anterior mentionat sa urce pana la 672 CP si 880 Nm.

Adaugam in meniu si modificarile aduse soft-ului ce controleaza toate caracteristicile boxerului in sase cilindri ascuns sub capota, respectiv transmisiei PDK cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, iar concluziile sunt dintre cele mai imbucuratoare.

Doar 2.7 secunde dureaza acum acceleratia de la 0 la 100 km/h, pe cand viteza maxima... ei bine, abia acum vin vestile cu adevarat interesante: scos recent la o scurta plimbare pe circuitul Papenburg din Germania, Porsche-le 991 Turbo S perfectionat de specialistii Edo Competition a reusit un 341.21 de kilometri pe ora.

Nu-i rau, nu-i rau deloc am putea spune. La fel cum nu sunt nici jantele forjate livrate intr-o dimensiune de 20 inch pe puntea fata, respectiv 21 inch pe puntea spate, impreuna cu un set de arcuri capabile sa coboare garda la sol cu pana la 30 de milimetri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Porsche 911 Turbo S de la Edo Competition
mai multe