Englezii s-au apucat de tunat SUV-ul inspirat de Mustang. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Englezii s-au apucat de tunat SUV-ul inspirat de Mustang. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Englezii s-au apucat de tunat SUV-ul inspirat de Mustang
  • Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile pe care specialistii companiei Motion R Design le vor pune la dispozitia proprietarilor modelului de la Ford se numara si un interior imbracat complet in piele Nappa.

Specialistii companiei britanice de tuning Motion R Design s-au apucat de schitat, zilele acestea, cel mai probabil primele modificari destinate noului Ford Mustang Mach-E, printre imbunatatirile pentru care clientii SUV-ului inspirat de Mustang vor putea opta numarandu-se si un set de prelungiri proeminente pentru spoilerele fata si spate. Disponibil, asemeni pragurilor laterale vizibil restilizate si, totodata, eleronului pentru hayon, fie din fibra de carbon traditionala, fie din fibra de carbon forjata.

Jantele din aliaj cu design in cinci spite duble, proiectate impreuna cu inginerii de la Quantum44, completeaza lista atractiilor exterioare, in timp ce oferta caracteristica departamentului interior va cuprinde inclusiv o tapiterie completa din piele Nappa, dar si insertii de fibra de carbon traditionala sau fibra de carbon forjata, in functie de preferintele fiecarui proprietar al modelului electric.

Informatiile referitoare la o eventuala interventie si asupra sistemului de propulsie lipsesc, cu desavarsire, pentru moment, insa posesorii noului Ford Mustang Mach-E nu au de ce sa se teama ca performantele nu se vor ridica la nivelul aspectului estetic. Mai ales daca vor alege sa guste controversatul SUV inspirat de Mustang in versiunea cunoscuta publicului larg sub denumirea de GT Performance Edition, care vine cu 480 de cai putere pe ambele punti si un 0 - 60 de mile pe ora in ~3.5 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe