Essen Motor Show 2010 - ABT R8 GTR adora cromul!

Essen Motor Show 2010 - ABT R8 GTR adora cromul!
Magnificul ABT R8 GTR renunta la matul subtil care l-a facut celebru si imbraca pentru prima oara in cariera - special pentru Essen Motor Show 2010 - o folie cromata, capabila sa atraga asupra sa toate privirile publicului prezent.
Distribuie pe Facebook
Mai mult de atat, noul ABT R8 GTR se poate lauda acum ca se comporta pe circuit la fel de stralucit precum arata. Arma tunerului din Kempten este mai usoara cu 100 kilograme fata de un Audi R8 standard, la aceasta performanta contribuind capota, prelungirea spoilerului, oglinzile, panourile laterale, difuzorul spate si eleronul din fibra de carbon, plus geamurile din Makrolon. De asemenea, interiorul respira acelasi aer racing ca si exteriorul, fiind inzestrat cu scaune Recaro, centuri de siguranta in patru puncte, rollbar si, bineinteles, nelipsitele insertii de fibra de carbon.

Essen Motor Show 2010 - ABT R8 GTR adora cromul!

Sub capota, ABT R8 GTR ascunde un motor V10 de 5.2 litri si 620 cai putere, suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in doar 3.2 secunde! In plus, bariera celor 200 km/h este distrusa dupa numai 9.9 secunde, supercarul german fiind capabil sa atinga o viteza maxima de 325 km/h. Iar asta nu e tot. Pentru un comportament unic, atat pe sosea, cat si pe circuit, tunerul german a instalat si o suspensie ajustabila, frane ceramice si jante pe 19 inci.

Essen Motor Show 2010 - ABT R8 GTR adora cromul!

Noul ABT R8 GTR va fi produs in doar 25 de exemplare, Essen Motor Show fiind astfel o scuza perfecta pentru a admira bestia germana in toata splendoarea sa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Essen Motor Show 2010 - ABT R8 GTR
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 30 Noiembrie 2010