Este cel mai tare Lamborghini pe care il poti avea. Hot rod-ul cu motor V12 se vinde cu 750.000 de dolari

  • Este la origini un Espada din '70
  • A fost transformat in hot rod de un atelier din Franta
  • Motorul V12 este cel original
Distribuie pe Facebook

Acest hot rod bazat pe un Lamborghini Espada este creatia unui atelier din Franta, denumit Danton Arts Kustoms. Masina are majoritatea pieselor custom iar motorul V12 este cel original.

Espada este fara indoiala una dintre cele mai ciudate masini lansate vreodata de Lamborghini. GT-ul cu patru locuri a intrat in productie in 1968 iar ultimul exemplar, dintr-un total de 1217, a fost asamblat in 1978.

Lamborghini Espada hot rod

Pana la debutul lui Countach, Espada a fost cel mai vandut Lamborghini din toate timpurile. Probabil intr-o incercare de a-i pregati un succesor, italienii au lansat in 2008 la Paris conceptul Estoque, un sedan extrem de agresiv, care insa nu a vazut niciodata linia de productie.

Lamborghini Espada hot rod

Chiar daca nu este atat de usor sa-ti dai seama, masina din aceste imagini este la origini un Lamborghini Espada din 1970 pe care francezii de la Danton Arts Kustoms l-au transformat intr-un hot rod veritabil. Partea cea mai buna este ca masina isi cauta acum o noua casa.

Lamborghini Espada hot rod

Potrivit anuntului, cei de la Danton au desenat sasiul de la zero iar caroseria actuala a fost "sculptata" in metal. Jantele cu diametrul de 19 inch pe fata si de 20 pe spate sunt si ele facute la comanda, la fel si interiorul din metal si Alcantara sau sistemul de evacuare confectionat integral din otel inoxidabil.

Lamborghini Espada hot rod

In toata gramada asta de piese custom, franele sunt de Lamborghini iar motorul este cel original. Vorbim despre un V12 de 3.9 litri care initial dezvolta pana la 350 de cai putere.

Lamborghini Espada hot rod

Unde mai pui ca masina a fost semnata inclusiv de Fabio Lamborghini, nepotul celui care a brand-ul din Sant'Agata Bolognese. Acum isi justifica pretul de 750.000 de dolari?

Lamborghini Espada hot rod

Lamborghini Espada hot rod

Lamborghini Espada hot rod

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Lamborghini Espada hot rod
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2019