Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul. Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?

Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul. Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?
  • Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul
  • Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?
Distribuie pe Facebook

Un motor cu 12 cilindri in V si doua turbine, modificat pentru a livra tuturor celor patru roti undeva in jurul a 610 CP, plus 950 Nm, completeaza lista atractiilor principale.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, inca de la sfarsitul primaverii lui 2018, primul SUV din istoria companiei Rolls-Royce stie, fara niciun fel de gluma sau exagerare, cum sa impresioneze. Dimensiunile generoase ale caroseriei in cinci portiere, dar si grila uriasa de la nivelul radiatorului sau setul de jante cu diametrul de pana la 22 de inch se numara printre principalele atractii caracteristice ale exteriorului, in timp ce interiorul se scalda in materiale dintre cele mai scumpe, fine si calitative, daca mai era cumva nevoie de precizat.

Meniul pus la dispozitia clientilor cu dare de mana culmineaza cu motorul ascuns sub capota: un V12 twin-turbo de 6.75 litri si aproximativ 571 de cai putere, capabil sa ofere atat o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 5.2 secunde, cat si o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

Un Cullinan se afla, de altfel, si la baza celui mai recent proiect de tuning ce poarta semnatura specialistilor Mansory, exemplarul finalizat zilele acestea remarcandu-se numaidecat prin caroseria finisata in exclusivista nuanta British Racing Green si acompaniata de spoilere fata si spate restilizate pentru un plus de agresivitate, dar si aripi laterale proeminente sau jante cu design unic, printre altele. Pielea in doua culori, cu detalii speciale, accentele de lemn masiv si plafonul instelat promit - de cealalta parte - sa faca pasagerii sa se simta ca intr-un avion privat.

In plan tehnic, marea noutate consta in totalul de 610 CP si 950 Nm pentru motorul cu 12 cilindri in V si doua turbine anterior mentionat, sinonim cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 5.0 secunde si o viteza maxima de 280 de kilometri pe ora, potrivit primelor informatii oficiale.

Mansory Cullinan

Mansory Cullinan

Mansory Cullinan

Mansory Cullinan

Mansory Cullinan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mansory Cullinan
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2021