Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul. Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?

Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul. Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?
  • Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul
  • Pariu c-o sa ramai cu gura cascata?
Distribuie pe Facebook

Tapiteria din piele de culoare mov nu reprezinta insa decat inceputul, nenumarate priviri urmand sa atraga si ornamentele omniprezente din fibra de carbon.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, actualul Lamborghini Urus pare a fi genul de produs care nu mai necesita niciun fel de imbunatatire sau modificare. Gresit, in opinia sincera a specialistilor de la Mansory, binecunoscuta companie germana pregatind un nou pachet de tuning pentru acesta.

Compusa din spoilere fata si spate agresiv stilizate, capota ventilata pentru motor, aripi laterale proeminente, eleron pentru plafon si jante supradimensionate, reteta specifica departamentului exterior transforma urmatorul exemplar intr-o prezenta extrem de atractiva.

Un alt punct principal de atractie il reprezinta interiorul imbracat, de la un capat la altul, in piele de culoare mov. Si acompaniat, pe ici-colo, de cusaturi contrastante in alb, plus o gama variata de componente realizate dintr-o fibra de carbon cu design special, dupa cum reiese si din primele fotografii oferite publicitatii.

Sub capota, Mansory ofera o putere maxima de pana la 820 de cai pentru motorul cu opt cilindri in V si doua turbine, de patru litri, instalat de specialistii companiei Lamborghini sub capota, la care se adauga un cuplu de pana la 1.000 Nm, reiese de pe site-ul tunerului.

Lamborghini Urus cu interior mov

Lamborghini Urus cu interior mov

Lamborghini Urus cu interior mov

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Lamborghini Urus cu interior mov
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2021