Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Super-sedanul din 2001 ofera un motor V8 de 7.0 litri

  • Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Super-sedanul din 2001 ofera un motor V8 de 7.0 litri
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune spate cu diferential inclus.

Scos de curand la vanzare pe celebra platforma de licitatii on-line Bring a Trailer, acest Cadillac asamblat in prima parte a anilor 2000 vine cu o poveste extrem de interesanta. Achizitionat in regim de leasing de proprietarul original, super-sedanul cunoscut sub numele de Catera a fost numaidecat dus la Lingenfelter Performance Engineering pentru un transplant de motor LS6 V8 si cutie manuala de la Tremec.

Cadillac Catera de vanzare

Cadillac Catera de vanzare

Cadillac Catera de vanzare

Probabil nemultumit de rezultatul obtinut, respectivul proprietar a revenit la portile companiei LPE pentru a cere un V8 din seria LS7. Datele referitoare la valoarea din dreptul puterii maxime ramane, din pacate, un mare mister, insa este bine de stiut ca pachetul tehnic continua cu un sistem de tractiune spate si diferential LSD.

Acelasi Cadillac Catera cu motor V8 de 7.0 litri se mai poate lauda, de asemenea, si cu o suspensie compusa din elemente de la Eibach, plus Steinmetz, super-sedanul din 2001 bucurandu-se inclusiv de frane supradimensionate. Nu lipsesc din meniu nici etrierele de culoare rosie sau jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch, in timp ce tapiteria din piele se numara printre principalele atractii de la nivel interior.

Respectivul exemplar mai dispune si de scaune incalzite, aer conditionat automat, volan Momo si sistem audio de la Bose, anuntul de vanzare publicat de curand pe celebra platforma de licitatii on-line Bring a Trailer vorbind atat despre 67.689 de kilometri parcursi in total, cat si despre un pret de cel putin 13.000 de dolari.

Cadillac Catera de vanzare

Cadillac Catera de vanzare

Cadillac Catera de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Cadillac Catera de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2020