Fara cele doua evacuari si cu niste jante mai mici ar fi fost sleeper-ul perfect. Volvo-ul din 2004 are motor de 566 de cai si prinde 304 km/h pe GPS

Fara cele doua evacuari si cu niste jante mai mici ar fi fost sleeper-ul perfect. Volvo-ul din 2004 are motor de 566 de cai si prinde 304 km/h pe GPS
  • Fara cele doua evacuari si cu niste jante mai mici ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Volvo-ul din 2004 are motor de 566 de cai si prinde 304 km/h pe GPS
Distribuie pe Facebook

Acelasi V70R se mai poate lauda - printre altele, si cu un timp de doar 8.58 secunde pentru repriza 100 - 200 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ 22 de ani si oferita pana in 2007, aparent, cea de-a doua generatie a masinii comercializate de Volvo sub denumirea de V70 a fost disponibila - la vanzare, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor si-a facut loc - mai mult sau mai putin, si o varianta de inalta performanta pe nume V70R, insotita de un motor turbo in cinci cilindri, cu 300 de cai pe ambele punti.

Despre modelul ce ascunde, sub capota, un benzinar cu capacitatea de 2.5 litri este vorba - de asemenea, si in cazul de fata, urmatorul exemplar primind o lunga serie de modificari dupa ce propulsorul original a cedat, printre imbunatatirile operate la nivelul noii unitati I5 regasindu-se si o turbina de dimensiuni generoase - ce poarta semnatura specialistilor BorgWarner, dar si un set de pistoane forjate, si injectoare cu debit marit, o evacuare completa, realizata custom, s.a.m.d.

Acompaniata de o motorizare sinonima cu aproximativ 566 de cai putere si 651 de Newton-Metri - valori maxime livrate tuturor celor patru roti, prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte si un ambreiaj mai performant, masina fabricata in cursul anului 2004 necesita doar 8.58 secunde pentru a rezolva ecuatia 100 - 200 de kilometri pe ora. Viteza maxima depaseste 300 km/h - astfel ca discurile de pana la 356 de milimetri sunt, evident, binevenite.

Intr-un final, impresionantul Volvo V70R a mai pregatit - de aceasta data la nivelul departamentului exterior, si un nou set de faruri, patru jante de 19 inch fiecare si un eleron pentru hayon, pe cand lista ingredientelor ce compun meniul prezent la interior aduce - in prim plan, si un volan multifunctional cu parte inferioara plata, si cateva detalii realizate din fibra de carbon, dar si comenzi diferite pentru butoanele de deasupra gurilor de ventilatie, folosite anterior pentru suspensie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2022