Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Golf-ul din 2021 are motor 2.0 turbo de 526 de cai si atinge 325 km/h pe Autobahn. Video

Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Golf-ul din 2021 are motor 2.0 turbo de 526 de cai si atinge 325 km/h pe Autobahn. Video
  • Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Golf-ul din 2021 are motor 2.0 turbo de 526 de cai si atinge 325 km/h pe Autobahn
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un timp de aproximativ 7.53 secunde pentru proba 100 - 200 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma cu circa un an si jumatate, noul Volkswagen Golf R stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Insotit de un motor turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri si 320 de cai, respectivul hot-hatch ocupa un loc fruntas in topul celor mai puternice modele de clasa compacta ale momentului - reusind sa depaseasca, din acest punct de vedere, nume precum Audi S3, BMW M135i xDrive, dar si Mercedes-AMG A35 4Matic.

Datorita transmisiei automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj - disponibila in standard, fara vreun cost suplimentar, dupa cum se intampla si in cazul tractiunii integrale cu functie de vectorizare a cuplului, autoturismul marcii din Wolfsburg nu se lasa mai prejos nici daca vine vorba cumva despre acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, ce dureaza numai 4.7 secunde, evident.

Unul dintre cele mai performante modele de clasa compacta ale momentului, noul Volkswagen Golf R nu au reusit sa ii impresioneze insa si pe nemtii de la HGP - acestia punand deja la dispozitia clientilor inclusiv un Stage 2. Ce cuprinde si un nou turbo pentru motorul cu patru cilindri in linie - de doi litri, mentionat anterior, in randurile de mai sus, ce-i confera respectivul hot-hatch o putere de 526 de cai, demna de un Lamborghini Gallardo.

Asa se face ca autoturismul marcii din Wolfsburg a primit cateva imbunatatiri si la nivelul transmisiei automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj - un alt element principal de atractie constand in discurile de franare cu un diametru de pana la 380 de milimetri, insotite de etriere cu pana la sase pistoane si ascunse, cu ghilimelele de rigoare, daca mai trebuia precizat, de jante OZ Racing.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2022