Felina Aristocrata: Arden rafineaza noul Jaguar XKR 75

Felina Aristocrata: Arden rafineaza noul Jaguar XKR 75
Noul XKR 75 este unul dintre cele mai puternice si exclusiviste Jaguar-uri construite vreodata, insa acest lucru pare sa nu-i fi impresionat si pe cei de la Arden. Asadar, pisica britanica a fost invitata in atelierul companiei germane pentru a primi un plus de exclusivitate si mai multa putere ca niciodata.
Distribuie pe Facebook
580 cai putere in locul celor 530 standard. De asemenea, cuplul maxim a crescut pana la valoarea impresionanta de 720 Nm. Pentru a se ajunge insa la aceste cifre exceptionale, motorul V8 supraalimentat de 5.0 litri a fost inzestrat de catre cei de la Arden cu un nou sistem de evacuare si un ECU optimizat. Rezultatul? Felina britanica poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 4.3 secunde, in timp ce acul vitezometrului se opreste numai dupa ce atinge bariera celor 305 km/h!

Felina Aristocrata: Arden rafineaza noul Jaguar XKR 75

Pe langa cresterea de putere, manevrabilitatea a fost imbunatatita datorita unei suspensii modificate si a jantelor pe 21 inci, in timp ce grilele realizate manual si Jaguar-ul prezent pe capota impun un aspect regal. Da, cei de la Arden au ascuns si niste LED-uri prin spoilerul fata...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2010