Fiat 500 tunat, cu 250 CP sub capota si pret de 100.000+ dolari

Fiat 500 tunat, cu 250 CP sub capota si pret de 100.000+ dolari
  • Road Race Motorsports dezvaluie noul Tallini Competizione M1
  • Proiectul de tuning are la baza un Fiat 500 si ofera 250 CP
  • Doar 50 de exemplare vor fi fabricate, fiecare la 60.000 de lire
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba de realizarea unui proiect extrem de tuning, ei bine... adevarul este ca nu multi se vor incumeta sa porneasca de la un Fiat 500. Iar motivele sunt lesne de inteles, capacitatea mica a motorului si dimensiunile reduse ale caroseriei reprezentand principalele "pacate" ale micului model italian. Cu putina imagine si multa pricepere insa, situatia se poate schimba radical.

In timp ce marea majoritate a companiilor americane de tuning se inghesuie sa modifice modelele germanilor de la BMW sau Mercedes - asta in momentele in care nu sunt preocupate de cele autohtone, californienii de la Road Race Motorsports au ales sa se apuce de imbunatatit un... Fiat 500. Un Fiat 500 Abarth, ce-i drept, dar da, acel mic model italian, capabil sa atraga toate privirile celor din jur cu... dragalasenia sa.

In cazul de fata insa, situatia sta putin diferit. Botezat Tallini Competizione M1, proiectul cu pricina impresioneaza in mod special prin performantele sale, numeroasele imbunatatiri aduse propulsorului 1.4 turbo prezent la datorie urcand valorile maxime pana la aproximativ 250 de cai putere si 339 Newton-Metri. Adaugam in meniu si un diferential cu alunecare limitata, iar primii 100 km/h vin acum dupa mai putin de sapte secunde.

Tallini Competizione M1

Iar vestile bune nu se opresc aici. Cum performanta in linie dreapta nu a reprezentat singura prioritate a celor de la Road Race Motorsports, specialistii companiei de tuning de peste Ocean si-au pus in practica numarul de magie si la nivelul caroseriei, acolo unde micul Fiat 500 Abarth vine la pachet impreuna cu o serie de accesorii remarcabile, realizate din fibra de carbon, precum spoilerele fata si spate agresiv stilizate sau extensii proeminente pentru aripile laterale.

Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici jantele rosii pe 16 inch, cu anvelope TOYO Proxes in dimensiunea 225 / 40-16. Alte bunatati includ suspensie sport, cu amortizoare Bilstein, un sistem de franare cu 20% mai eficient decat cel oferit in standard de modelul italian si, nu in ultimul rand, un interior cu aspiratii racing, dotat cu scaune de tip scoica, roll cage complet si centuri de tip ham, in cinci puncte.

Pentru cei interesati de acest proiect, tinem sa anuntam ca pretul ne depaseste toate asteptarile. Intr-adevar, noul Tallini Competizione M1 va fi fabricat in numai 50 de exemplare, dar totusi... 60.000 de lire sterline?

Tallini Competizione M1

Tallini Competizione M1Tallini Competizione M1Tallini Competizione M1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Tallini Competizione M1
mai multe