Ford F-150 SVT Raptor by Hennessey - De la pick-up la 'duba' pentru 8 persoane

Ford F-150 SVT Raptor by Hennessey - De la pick-up la 'duba' pentru 8 persoane
Poate ca vremea modelelor Hummer a apus de mult, insa industria automobilelor complet inutile continua sa infloreasca pe zi ce trece.
Distribuie pe Facebook

Sa zicem ca tocmai ai pus mana pe un exemplar al impresionantului off-roader Ford F-150 SVT Raptor. Iti plac senzatiile pe care pick-up-ul american reuseste sa ti le ofere - mai ales in afara drumurilor asfaltate, insa deodata incepi sa-ti doresti ceva mai mult. Vrei sa incerci ceva nou, ceva diferit, cu orice pret. De ce ai vrea insa sa treci la noul VelociRaptor SUV de la Hennessey?

Hennessey VelociRaptor SUV

Hennessey VelociRaptor SUVHennessey VelociRaptor SUV

Da, ne place ca cea mai noua creatie a companiei texane de tuning aduce cu sine un compresor mecanic, o putere totala de pana la 600 CP, dar si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ sase secunde. Chiar si asa, de ce ar exista cineva pe-aceasta planeta care sa vrea sa-si transforme propriul Ford F-150 SVT Raptor dintr-un pick-up incitant intr-o "dubita" plictisitoare, capabila sa transporte pana la opt pasageri?

Hennessey VelociRaptor SUV

Hennessey VelociRaptor SUVHennessey VelociRaptor SUV

Fie ca iti place sau nu, trebuie sa o recunoastem cu totii: Noul VelociRaptor SUV de la Hennessey arata pur si simplu ridicol, iar relevanta sa este egala aproape cu zero. Si nu neaparat din pricina celor peste 270 de kilograme in plus - comparativ cu modelul Ford F-150 SVT Raptor aflat la baza, ci mai degraba din cauza pretului astronomic: la aproximativ 150.000 de dolari, atat cat costa ultima creatie a companiei texane de tuning, variantele sunt aproape nelimitate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Hennessey VelociRaptor SUV
mai multe