Geneva 2014: Cum sa modifici un Bugatti Veyron, partea a doua

Geneva 2014: Cum sa modifici un Bugatti Veyron, partea a doua
  • Mansory ofera un nou prgram de tuning pentru modelul Bugatti Veyron
  • Lista cu imbunatatiri include modificari exterioare si interioare
  • Fibra de carbon a fost utilizata din belsug de specialistii germani
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mansory au prezentat in cadrul salonului auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva un al doilea pachet de tuning destinat hypercar-ului din Molsheim.

Botezat Vivere, cel mai nou pachet de tuning semnat Mansory si destinat modelului Bugatti Veyron include, cel putin in cazul de fata, o combinatie exterioara de alb mat si fibra de carbon, contrastul rezultat ocupand un loc fruntas in topul celor mai interesante vazute vreodata.

Geneva 2014: Mansory VivereGeneva 2014: Mansory Vivere

Geneva 2014: Mansory Vivere

Din pacate, germanii nu s-au oprit aici cu schimbarile, specialistii companiei din Brand adaugand pe lista cu modificari efectuate si cateva elemente aerodinamice, precum prelungirea atasata spoilerului fata, prizele de aer aditionale, pragurile laterale restilizate sau spoilerul spate cu difuzor inclus.

In ceea ce priveste aspectul interior, noul program de tuning Mansory Vivere destinat modelului Bugatti Veyron propune numeroase insertii de piele alba si neagra, livrate in compania unor accente de fibra de carbon, respectiv a unor cusaturi realizate atat in forma de carouri, cat si in forma literei V.

Spre deosebire de pachetul LINEA Vincero, lansat in urma cu aproximativ sase ani, specialistii companiei germane au spus pas de-aceasta data imbunatatirilor de ordin tehnic si mecanic, astfel ca exemplarul din cazul de fata este nevoit sa se multumeasca in continuare cu cei 1.200 cai putere oferiti de motorul W16 quad-turbo. Care, oricum, sunt mai mult decat arhisuficienti.

Geneva 2014: Mansory VivereGeneva 2014: Mansory Vivere

Geneva 2014: Mansory Vivere

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Geneva 2014: Mansory Vivere
mai multe