Hennessey HPE1000 - 1.000 CP pentru Chevy Camaro SS

Hennessey HPE1000 - 1.000 CP pentru Chevy Camaro SS
Credeai ca Hennessey HPE650 Camaro (foto) este incitant? Atunci ar trebui sa stii ca acum exista si o versiune de 1.000 cai putere. Ti se pare prea mult? Ei bine, acest cuvant nu exista in lumea lui John Hennessey...
Distribuie pe Facebook

Fa cunostinta cu "The Big Bad American Wolf", asa cum isi alinta americanii cea mai noua creatie! Iar tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de un astfel de exemplar este sa trimiti la adresa corecta un Chevy Camaro SS si un plic cu 65.000 dolari. Astepti opt saptamani si apoi esti gata sa ne afumi pe toti! Mai ceva ca vulcanul nu-mi-poti-pronunta numele din Islanda!

HPE1000 ascunde sub capota un urias V8 LSX de 7.0 litri, inzestrat cu o lunga lista de bunatati: o pereche de turbochargere, noi intercoolere, chiulase, pistoane/biele/arbore forjate, axe cu came custom, admisie upgradata, un nou sistem de alimentare si o noua evacuare. Mai mult de atat, pentru a face fata celor 1.220 Nm, ai nevoie de un ambreiaj cu disc dublu la transmisia manuala in sase trepte.

Iar asta nu e tot. Pentru 125.000 dolari Hennessey este gata sa iti ofere pachetul complet, ce include si jante pe 20 inci, pneuri Pirelli P Zero, suspensie coilover, frane Brembo si body kit Hennessey CarbonAero.

Distribuie pe Facebook
mai multe