Hennessey VelociRaptor APV - Gata de razboi!

Hennessey VelociRaptor APV - Gata de razboi!
Intr-o lume macinata de violenta, conflicte politice si razboaie, americanii de la Hennessey au introdus programul Armored Performance Vehicles (APV). Scopul? Construirea celor mai sigure modele blindate din zilele noastre. Prima realizare? Hennessey VelociRaptor APV!
Distribuie pe Facebook

Pornind de la deja-impresionantul Ford Raptor Super Crew, compania din Texas nu doar ca si-a exersat maiestria in modificarea motorului, ci a optat si pentru cel mai inalt nivel de blindaj. Sub capota, motorul V8 de 6.2 litri poate dezvolta pana la 475 CP in versiunea aspirata, insa dupa instalarea unui sistem de supraalimentare puterea maxima creste pana la 575 CP. Vrei mai mult de atat? Opteaza pentru o configuratie twin-turbo, care poate produce pana la 605 sau 800 cai putere, in functie de modificari (si bugetul tau, fireste).

Hennessey VelociRaptor APV - Gata de razboi!

Toate bune si frumoase, insa transformarea Ford-ului Raptor Super Crew intr-un Hennessey VelociRaptor APV poate creste greutatea acestuia, cat ai clipi!, pana la aproximativ cinci tone. In ceea ce priveste interiorul, sistemul multimedia, internetul si o configuratie cu pana la opt scaune nu lipsesc din pachetul pregatit de americani.

Hennessey VelociRaptor APV - Gata de razboi!


Nu e chiar ceea ce iti doresti? Nici o problema! Cei de la Hennessey sunt gata sa iti construiasca un Cadillac Escalade blindat, de 1.000 cai putere, sau alte versiuni blindate ale unor SUV-uri precum Chevrolet Suburban, GMC Denali, Jeep Grand Cherokee, Nissan Patrol, Lexus LX570, Toyota Sequoia si Land Cruiser, plus diverse modele Land Rover si Range Rover.

Distribuie pe Facebook
mai multe