Honda CR-Z by Fortune Motorsports - Hibrid la SEMA Show 2010

Honda CR-Z by Fortune Motorsports - Hibrid la SEMA Show 2010
Desi pana la editia din acest an a impresionantului SEMA Show mai sunt cateva luni bune, tunerii din intreaga lume au intrat deja in febra pregatirilor pentru salonul american. Si, in cazul in care te afli in Las Vegas in perioada 2-5 noiembrie, CR-Z-ul modificat de cei de la Fortune Motorsports se cere admirat!
Distribuie pe Facebook

Luand nastere in urma unei colaborari intre Fortune Motorsports si cei de la Tjin Edition Roadshow, hibridul japonez impleteste performantele sportive cu aspectul atractiv si grija fata de mediu.

Rezultatul final este pastrat in cele mai bine pazite ateliere, insa Honda CR-Z nu are de ce sa se teama: accesoriile cu care va fi inzestrat poarta numele unor companii importante din industrie: ADV.1 Wheels, Falken Tires, Air Lift, Status Racing, JD Motorsports, STACK, Trent's Trick Upholstery, MagnaFlow, Webasto, Ignited HID's, Shinzo Media, Light WurkZ, StreetGlow, Wraptivo si Royal Purple.

Un alt proiect ce va fi prezentat la SEMA Show 2010 si merita toata atentia este Nissan-ul GT-R modificat de TID Styling.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 August 2010